Vreme čitanja: oko 1 min.

"Deca imaju obezbeđenje zbog svega": Kuma Ćurčićeve otkriva kroz šta prolaze Anini naslednici zbog Zadruge

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kuma Ane Ćurčić nije se libila da progovorila o svemu što se trenutno dešava u rijalitiju, ali i van njega

  • 4
Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić, Milena Kačavenda Printskrin: Instagram/ ana_76___, Foto: Nikola Tomić, Instagram/ milenaacademy

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, gostovala je u jednoj emisiji gde je otkrila kako sada žive njena deca zbog svega što se dešava u rijalitiju.

Naime, Milena je bez dlake na jeziku progovorila i o Aninim prijateljstvima u Zadruzi.

- Prokockao je njen stan za jednu noć. Isto je tako plakao i ronio suze krokodilske. Kada smo razgovarali pre rijalitija, tema nije bila Anđela. Ana nikako nije simpatisala Zoricu Marković, sada joj je najbolja drugarica. Ona je izgubila totalno kompas. Ona sve što bi na njega usmerila, usmerava na Anđelu i to je jeziva greška. Što se tiče Anine dece, deca imaju obezbeđenje zbog svega što se dešava - istakla je Kačavenda.

Ona se dotakla i njenog ulaska na velelepno imanje, a i Zvezdana Slavnića.

- Ja se te vaške ne plašim. Vrlo sam spremna da posle rijalitija živim zajedno sa Anom. Ja imam privatan biznis, ali bih ušla u "Zadrugu" , ne da se takmičim kao rijaliti igrač nego da budem neko vreme tamo - rekla je Milena u emisiji "Magazin in".

Podsetimo, Ana Ćurčić je preksinoć otkrila da je trpela psiho-fizičko nasilje od strane bivšeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića sa kojim je provela 15 godina što je izazvalo haos u javnosti i od tada kreće drama u rijalitiju.

Video: Je l si oprala zubiće? Zvezdanova žena skamenila Anđelu aludirajući na znate šta pod pokrivačem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama predskolca

    25. februar 2023 | 22:58

    Ova zena ili sta li je vec,dosadila je i Bogu i narodu.Gde si bila godinama unazad da branis drugaricu...foliranti svi u paketu.

  • YX?

    26. februar 2023 | 13:37

    Kakvi foliranti, Ana i kompanija. Tpela nasilje godinama, nije ga napustila, i dalje ga progoni, pati za izgubljenom bebom a živu, veliku decu i ne pominje i oca te dece. Pa, nije joj on kriv za sve greške u životu nego mora na nekog da svali sva svoja nezadovoljstva. I, traži pomagače spolja. Idi kući, deca te čekaju, zar ti ona nisu važnija od "dežurnog krivca".

  • Ajde

    26. februar 2023 | 11:15

    Kumo Ana nije zasticena u zadruzi. Kad Zvezdan pocne da kruzi moralo bi obezbedjenje da bude pored nje , a ne napolju. Covek je vec jednom ubio, kad mu dodje zuta minuta moze svasta da bude.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA