Vreme čitanja: oko 1 min.

Šopićka se suočila sa zadrugarom koji tvrdi da je bio u vezi s njom: Ona sasula pitanja, on se potpuno izgubio

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Nisi pričao da smo ti i ja u vezi. Nikada nikome? Da si mi kupio auto golf 7, auto? Stan?", pitala ga je Šopićka, nakon čega se Simić pogubio i počeo da muca

  • 0

Ivana Šopić, voditeljka Zadruge ušla je večeras u "Belu kuću" kako bi vodila program i direktno se suočila sa zadrugarom Bojanom Simićem, nakon njegovih tvrdnji da je bio u šemi i intiman sa njom.

Naime, Simić je u toku dana u razgovoru sa Aleksandrom Nikolić izneo tvrdnje da je bio intiman sa voditeljkom Ivanom, , kao i da su u "šemi" već dve godine.

Nakon što je to danas javno i demantovala, Šopićka je večeras u ulozi voditeljke ušla u Belu kuću kako bi se i javno suočila sa Simićem i njegovim lažima.

- Nisi pričao da smo ti i ja u vezi. Nikada nikome? Da si mi kupio auto golf 7,auto? Stan? - pitala ga je Šopićka, na šta se Simić nadovezao:

- Ne, nisam.

-Da li si tražio nekim prijateljima spolja da te upoznaju sa mnom i pričao o meni? Jel si želeo da me upoznaš? Zašto si tražio da me upoznaš?- pitala je Ivana.

- Da, tražio sam. Zato što si odrasla na brdu gore - odgovrio je Simić pomalo izgubljeno.

- To je to, znači ti nisi pričao da si mi kupio auto, platio estetske operacije. Nisi pričao? Aleksandra ajde molim te ustani, reci mi šta ti je rekao. Šta ti je rekao Aleksandra? - pitala je Ivana

- Rekao mi je da ćemo kada izađemo odavde ići na ručak, i onda mi je prišao i šapnuo i Šopićka - rekla je Aleksandra, kada ju je Ivana prekinula:

- Što Šopićka. Zato što citiram Bokija: "Peglamo se dve godine, nećemo da ozvaničimo vezu". Šta znači peglamo se dve godine? - upitala ga je Ivana.

Video: Šopićka i Karić uhvaćeni zajedno na dočeku srpske Nove godine: S njima bio i Dejan Dragojević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA