≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđelini roditelji ne izlaze iz kuće, dok se brat ponosno šeta Crnom Gorom: "Sigurno mu nije lako od bruke"

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ima on stan u Herceg Novom, normalno se ponaša, druži se, ide po kafićima", otkrio je izvor

  • 2
Anđela Đuričić Foto-kolaž: Kobra, Youtube/Zadruga Official

Učesnica rijalitija "Zadruga" Anđela Đuričić uplovila je u vezu sa 22 godine starijim Zvezdanom Slavnićem, koji je zbog nje ostavio nevenčanu suprugu Anu Ćurčić sa kojom je proveo 15 godina.

Iako se prvo predstavila kao vrlo moralna devojka, Anđela je svojim postupkom sravnila sa zemljom sliku o sebi, zbog čega, kako pišu domaći mediji, njeni roditelji ne smeju da izađu na ulicu, međutim, čini se, da postupci sestre njenog brata uopšte ne dotiču.

Kako tvrdi izvor iz Herceg Novog, brat kontroverzne učesnice rijalitija viđen je pre nekoliko večeri u provodu u diskoteci u Igalu, gde je lumpovao do zore.

- On se ne krije kao njegovi roditelji. Ima on stan u Herceg Novom, normalno se ponaša, druži se, ide po kafićima. Za vikend, kad je u Igalu nastupala Zvezda Granda, gde se sjatila cela Boka, on je došao u povećem muško-ženskom društvu. Pevalo se, igralo, pilo, nikako nije ostavio utisak da ga pogađa cela situacija u porodici - rekao je poznanik Anđelinog brata za Kurir.

- On je mnogo fin dečko, prijatan, vaspitan. Sigurno mu nije lako da onu bruku gleda, ali dečko je svestan svega, pomirio se sa tim - rekao nam je Anđelin poznanik.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    27. mart 2023 | 18:06

    Ko bolje odigra "igricu" dobija poene tj.parice. u zadruzi nema pravila sem ona osnovna..tako da je sve dozvoljeno. Tamo ne moze ostati moralna postena smerna osoba to je samo za kucu i sredinu u kojoj zivis ili radis. Ovo je nesto dje moras biti jako pametan da odigras, (a posto je malo takvih) uglavnom su ove vrste sto se sluze svim drugim sem moralom. Ali na kraju nikad ne pobijede.

  • Ajde

    27. mart 2023 | 17:13

    Spremaju se za letnju sezonu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA