Vreme čitanja: oko 1 min.

Anđela negirala da joj je Slavnić lupio šamar, gledaoci u šoku: "Zvezdan nikada fizički nije nasrnuo na mene"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Neca je tokom "Igre istine" upitao Anđelu o incidentu, a ona je sve negirala, a da nije ni trepnula

  • 2

Zadrugari Zvezdan Slavnić i njegova, sada već bivša devojka, Anđela Đuričić, žestoko su se posvađali nakon što ga je uhvatila u prevari sa Majom Marinković.

Oni su se sukobili u dvorištu Zadruge i tom prilikom ga je Anđela udarila u međunožje, a Zvezdan je potom Đuričićevoj udario žestoku šamarčinu.

Međutim, Anđela je sinoć, tokom "Igre istine", kada ju je Neca upitao o šamaru koji je dobila od Zvezdana, negirala isti i to javno, uprkos tome što snimak govori drugačije.

Anđela je istakla kako se isti nije dogodio, a gledaoci kraj malih ekrana ostali su šokirani, što se posle videli i u komentarima, kada se snimak  pojavio na platformi Jutjub.

- "Kako je lepo slagala Anđela za samar, pa ne može nas gledaoce slagati, sve smo videli...Mikica isto laže... Matora u čudu, a zna da joj je Mikica rekao", "Car ćuti, Mikica ćuti...ispade nije bilo šamara", "Anđelija zaboravila da ju je ošamario i zaboravila čupanje, guranje...Sve" - samo su neki od komentara.

Gledaoci su primetili i da je Anđela u jednom trenutku izgovorila i rečenicu da "Zvezdan nikada fizički nije nasrnuo na mene", a detaljan snimak pogledajte na vrhu teksta.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon prevare Zvezdan divljački ošamario Anđelu: Jezivo nasilje u Zadruzi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    23. april 2023 | 14:23

    Jad i beda,uvlači mu se da bi je onodio ali nema nista od toga... Jadnica teška

  • Željko

    24. april 2023 | 16:42

    Babasera spasava bivšeg švalera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA