Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ispada da su me ostavili, to mi je nenormalno..." Anđela razočarana u roditelje što joj nisu poslali poruku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žali se da je usamljena i da joj je sada najteže

  • 2
Anđela Đuričić Printscreen: Youtube/Zadruga Official

Jedna od glavnih akterki "Zadruge 6", Anđela Đuričić, prevarena je i ostavljena od strane 20 godina starijeg partnera Zvezdana Slavnića.

Njihova romansa koja je počela pred kamerama bila je puna uspona i padova, a krah je doživela kada je Zvezdan bio intiman sa Majom Marinković. Anđelu je to potpuno slomilo i od tada ne može da se oporavi.

Dok se ispovedala Aleksandri Nikolić i Filipu Caru, Đuričićeva se požalila da su joj svi okrenuli leđa, pa čak i njena porodica iz Crne Gore.

Kako je sinoć bila upriličena proslava rođendana Jovane Tomić Matore, Anđela je očekivala da će joj roditelji nešto poslati, ali se to nije desilo.

Anđela Đuričić Printskrin: TvPink/Premijera

- Znam da su ljuti, pa to je normalno, svačiji roditelji bi bili ljuti, ali nisam očekivala da mi neće poslati čestitku, meni je to nenormalno. Znate neke stvari i baš zbog toga što vide koliko mi je teško i koliko sam usamljena u ovim trenucima, oni vide koliko su me povredili što mi ništa nisu poslali... Ispada da su me ostavili, to me boli više nego išta drugo - rekla je Anđela.

- Biće sad malo drugačija situacija kad oni vide da imaš čvrst stav, da nećeš pokleknuti, da si odlučna - tešio je Filip Car, a ceo razgovor možete poslušati u videu ispod.

(Telegraf.rs)

Video: Anđela negira da joj je Zvezdan lupio šamar nakon što ga je uhvatila u prevari

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    24. april 2023 | 19:25

    A normalno je da se jases sa ubicom I kriminalcem

  • Ena

    24. april 2023 | 18:49

    Da li je ovo moguće da ona sada kaže da su je roditelji povredili jer joj nisu poslali čestitku i poklone??? Da li se zapitala kako su joj roditelji i da li su živi uopšte gledajući bruku što im ćerka pokazuje na javnoj televiziji?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA