Vreme čitanja: oko 1 min.

"Vraćene su nam Željkove stvari": Marija i Miljana Kulić povukle reči, pa se obratile produkciji Pinka

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Kako znam da kudim, tako i pohvalim", poručila je ona

  • 2
Marija Miljana Željko Kulić Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATAImages, Youtube/zadruga official

Marija i Miljana Kulić više nisu deo "Zadruge 6". Imanje je prvo svojevoljno napustila Miljana, zbog čega produkciji mora da plati 100.000 evra, a potom je Marija puštena da ode, zbog trenutne situacije koja je zadesila našu zemlju.

Kako su mesecima boravile u Šimanovcima, zajedno sa malim Željkom Kulićem, Miljaninim sinom, stvari su ostale "zarobljene" na imanju, zbog čega se Marija pobunila i žalila javno.

Ona je istakla da produkcija neće da joj vrati unukove igračke i stvari, međutim, izgleda da je za to samo bilo potrebno vreme.

Kulićke su sada objavile na svojim Instagram profilima da su stvari vraćene i pohvalile produkciju Pinka i Velikog šefa.

- Obaveštavam moje pratioce da ne brinu, jer su juče vraćene Željkove igračke i garderoba. Kako znam da kudim, tako i pohvalim - navela je Marija, što je potom podelila i Miljana.

marija kulić Printskrin: Instagram/marijakulic_mtaz

Ovaj njen potez brojni pratioci rijalitija su protumačili kao mogućnost da se Marija vrati na imanje i ponovo postane deo "Zadruge". Da li će tako i biti, ostaje da vidimo.

(Telegraf.rs)

Video: Miljana Kulić prvi nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dobro je

    21. maj 2023 | 19:12

    Da se oglasila Marija☝️ Baš sam puno brinula šta će biti sa stvarima i igračkama😂Eto sad mogu uživati u miru ovo nedeljno veče😂

  • Rv

    21. maj 2023 | 19:21

    😂😂😂😂😂😂i stacemo sad mi ,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA