Vreme čitanja: oko 1 min.

"Sve je to smišljeno": Ermina posle svađe sa Kačavendom "zagrmela" još jače, pred finale potkačila Milenu

Vreme čitanja: oko 1 min.

U crnom od glave do pete stigla u Šimanovce

  • 1

Drugo veče superfinala "Zadruge 6" održava se večeras u Šimanovcima. Revijalni deo, tačnije "zagrevanje", kako je to produkcija nazvala, je počelo u 18 časova, a program izbacivanja će početi u 21 čas.

Bivši zadrugari, porodice i prijatelji finalista su počeli da se okupljaju na velelepnom imanju, a stigla je i bivša rijaliti učesnica Ermina Pašović, koja je sinoć imala žestoki okršaj sa kumom Ane Ćurčić, Milenom Kačavendom.

- Kuma je težak kriminalac - rekla je Ermina za Anu, a ona joj je uzvratila.

- Bolje da me zove kriminalac, nego da sam prostitutka. Ne čujem od parfema. Šta reći za gospođu "Džoger"? Iznela je ozbiljne optužbe, Anu je nazvala kamatašicom, a Milenu mafijašicom. Za ovakve sam turbu mafijašica. Ne bih prljala ruke, skockala sam se i nisam došla u patikama, štike su mi preskupe - odbrusila joj je ona, a ceo sukob možete pogledati ovde.

Ermina je poznata po drastičnoj transformaciji izgleda. Od "Zadruge 3", kada smo je prvi put gledali na malim ekranima, odradila je veliki broj estetskih zahvata, a večeras je zablistala u punom sjaju.

Crne uska haljina istakla je njemu figuru, a "opasan" izgled upotpunila je naočarama za sunce, kožnim čizmama do kolena i velikim pojasem sa lancima.

Ermina Pašović Telegraf.rs

Na sukob od sinoć se kratko osvrnula i rekla:

- Sve je to smišljeno. Nije mi krivo što sam sinoć sve ono izgovorila ispred Anine majke i sina i mene su blatili, i ja imam majku i sina. Žrtva ne provocira nasilnika i ne izaziva ga, tako da Anina priča ne pije vodu. Neću tužiti Milenu zbog uvreda, nikada nikoga nisam tužila - rekla nam je Ermina Pašović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kolektivna amnezija

    10. jun 2023 | 00:06

    Jedva čekam da ovo prestane . Hvala , pozdrav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA