Vreme čitanja: oko 2 min.

Ivana Marinkovića zatekle informacije o Ani Ćurčić nakon Zadruge: "Ona je spremna ušla u rijaliti"

Vreme čitanja: oko 2 min.

- Ne bih rekao da imam gore mišljenje nego pre - rekao je on

  • 0
Ivan Marinković, Ana Ćurčić Foto-kolaž: Kobra, Antonio Ahel/ATAImages

Bivši zadrugar Ivan Marinković zakopao je ratne sekire sa porodicom Kulić, te je sada otkrio i kakvi su njihovi odnosi nakon završetka rijalitija.

Naime, nedavno je osvanula njegova fotografija sa malim Željkom, a Ivan je objasnio i kako je došlo do sustreta.

- Sve se spontano desilo, Miljana i Bebica su bili u Beogradu, mi smo kafu popili. Sa Željkom se čujem svaki dan. S Marijom sam najviše u kontaktu zbog njega. Videćemo da li će on kod nas u Beograd, ili ću ih ja posetiti u Nišu da ga vidim. Sve u svemu, izgladili smo odnose zbog njega, sad je sve u najboljem redu.

Maja Marinković i Bilal Brajlović obnovili su svoju romansu, a sada je Ivan dao svoj sud o njihovoj vezi.

- Maja se folira, nju boli uvo. Uvidela je da ne može da se ubaci ni kod Janjuša, ni Cara, pa je iskoristila prostor tamo gde je moguće da bude. On je dokazao da je zelen, kako sam i sam mislio. Pokazao je da mu se emocije nisu ugasile. Ne smatram da će ostati zajedno.

Na pitanje kakvo mišljenje ima o Ani Ćurčić posle svega, Marinković je odgovorio:

- Dosta stvari o njenom životu sam saznao nakon što sam izašao iz rijalitija. Ne bih rekao da imam gore mišljenje nego pre, ali sam utvrdio ono što sam i mislio. Ona je jedno obično go**nce, koje je spremno ušlo u rijaliti. Pokušavao sam da pronađem neku njenu svetlu tačku, ali nisam je našao. Ona je vrlo isplanirana žena, pogotovo kada je u pitanju njen život sa Zvezdanom - priča Marinković i dodaje da smatra da će Anino prijateljstvu sa Zoricom Marković uskoro doći kraj.

- Jedna drugu ne mogu očima da vide. To je bio međusobni interes. Zorica nije uspela da bude ništa u rijalitiju, osim jedne podle budale, kojoj se svako smeje. Ana je tipovala Zoricu da bude njena prijateljica, kao bi njena priča otišla etar. Od toga nema ništa, vidim da je i kuma umešana tu. Ona je obično zlo!

(Telegraf.rs/Pink)

Video: "Pored sebe imam ženu...": Ivan Marinković otkrio "nove" planove sa Miljanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA