Vreme čitanja: oko 2 min.

Zorica Marković ipak neće svedočiti protiv Zvezdana Slavnića: Otkriveni svi detalji

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zorica je bila Anina velika podrška u Zadruzi, posebno nakon što joj je Ćurčićeva ispričala šta je sve doživela od strane Zvezdana Slavnića

  • 0
Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Zorica Marković Foto-kolaž: Kobra, Antonio Ahel/ATAImages,

Pevačica i rijaliti učesnica Zorica Marković progovorila je o Ani Ćurčić i njihovom kontaktu nakon Zadruge 6.

Naime, ona je otkrila u kakvom su one odnosu, a potom istakla da ipak neće svedočiti protiv Zvezdana Slavnića, iako je pevačica bila i sa njim u korektnim odnosima tokom rijalitija.

- Mi se svaki dan čujemo, ali nismo razgovarale o tome, uopšte ne pričamo o Zadruzi i učesnicima, imamo neke naše teme. Tek treba da sednemo i onako se ispričamo o svemu. Meni se Ana dosta unutra poveravala i istina, bila sam šokirana pričama koje sam čula. Ona zna šta treba da radi, ja sam tu da joj pomognem za šta god joj treba, a u te stvari se ne mešam - rekla je Zorica i dodala:

- Ona zna šta radi, mene nema potrebu da zove za svedoka jer ja nisam nju poznavala ranije, ja sve što znam, čula sam od nje kada je ušla. Ja sam njoj tu za sve, ali opet kažem, to su neke njene lične stvari u koje ja ne zabijam nos. Osetljiva je to tema, ja ni tamo nisam htela ništa da pitam, samo sam bila tu da je saslušam. Žena je u rijalitiju pretrpela katastrofu, svi su je napadali, a ja sam stvarno bila do kraja uz nju, ne da bih imala neke zasluge, nego mi je to bilo ljudski - iskrena je Markovićeva.

Zorica se osvrnula i na Zvezdana Slavnića i otkrila kakvo mišljenje ima o njemu nakon svega.

- On je meni Anu veličao u početku, govorio da je boginja, bila sam fascinirana da neko na javnoj sceni tako lepo priča o svojoj ženi. Onda je on Anu odjavio i ja sam tada ovoj njegovoj rekla da pazi šta radi, da je on žrtvovao dugu vezu i naravno da nisam mogla da podržim tako nešto, pogotovo jer sam u glavi imala ono što mi je on pričao. Kada je Ana ušla, on i ja nismo imali neku komunikaciju, ja sam bila na Aninoj strani, tako da ne znam šta bih rekla. Mislim da su rekli o sebi dosta, oni sami - istakla je pevačica.

Zorica se dotakla i tužbe koju je podnela protiv Anđele Đuričić.

- Tužba je predata, to je završio moj advokat, jer one morbidne stvari koje je izgovorila ne mogu da oprostim. Njoj ni ime neću da pomenem, sve što treba u sudnici ćemo reći. Svako je tamo gde treba da bude, po zasluzi - zaključila je Zorica za "Star".

(Telegraf.rs)

Video: Zorica Marković nakon ispadanja o učešću Ane Ćurčić i Anđeli Đuričić

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA