≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Aleksandra se u programu uživo obratila Dejanu Dragojeviću: Evo šta mu je besno poručila

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ona je odgovarala na sva pitanja i dileme vernih ljubitelja Zadruge, a ubrzo je došla do ivice nervnog sloma kada je od gledateljka za svaki njen uspeh prepisala njenom bivšem dečku

  • 1
Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević Foto-kolaž: Kobra, Marko Jovanović

Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone Zadruge, bila je gost prethodne noći u emisiji Narod pita, a na iznenađenje mnogih pomenula je i bivšeg Dejana Dragojevića.

Ona je odgovarala na sva pitanja i dileme vernih ljubitelja Zadruge, a ubrzo je došla do ivice nervnog sloma kada je od gledateljka za svaki njen uspeh prepisala njenom bivšem dečku.

Usledilo je novo telefonsko uključenje, javila se Mila iz Beograda koja je oplela po njoj, što ju je iznerviralo.

- Mićo, Vi uvek pričate kontra, a kažete da tako pričate. Da li Ana ima pravo da voli Zvezdana? Ona je pisala pesmu kao oproštaj. Mića treba da ćuti jer ja njegov stav znam i slušala sam ga devet meseci. Ona može da ga voli, možda je bio način da ga vrati, ali je bio i strah da kaže sve što ima. Aleksandra što se promenila i što se ovako ponaša može samo Dejanu da zahvali. Dejan je nju išlifovao i napravio ju je damom, nema ljubavi, pa je otišla kod drugog - govorila je gledateljka.

- Da li Dejan treba meni da zahvali? - pitala je Aleks.

- Ne, mogao je da bude sa Marijanom. Ti si čula da se on sviđa Marijani, pa si otišla kod njega - nastavila je Mila iz Beograda.

- Treba da zahvališ Dejanu što si takva kakva jesi - rekla je gledatelja.

- Hvala ti, Dejane. Da li ste sad srećni? - pitala je Aleks.

- Dejan nije nikog prevaspitao. Ona je pobedila zahvaljujući sebi, Dejan zahvaljujući sebi, a vi gurate Aleks Dejanu i Dejan Aleks, a ja sam rekao da od toga neće biti ništa. Aleks je jedina, Dejan je jedinka. Ja sam hteo da čoveka koji se pogubio u vremenu i prostoru i doživeo je strašno stvar, da ga kroz simboliku vere podsetim da se vrati u normalu, a on je pružio ruku i rekao da pristaje. On je slagao, a ne ja - govorio je Mića.

- Zato ga i blatite. Nikog nisam uvredila, devojku niko nije uvredio više nego Car - poručila je gledateljka.

Podsetimo, Aleksandra je prevarila Dejana u Zadruzi sa Filipom Carem, a svoju vezu su nastavili i u spoljnom svetu. Interesantno je da ga je u prethodnoj sezoni i supruga Dalila Dragojević prevarila sa Carem.

Dejan se oglasio i prokomentarisao Aleksandrinu pobedu u Zadruzi.

- Svaka sezona govori za sebe kao i o pobedniku. Ova sezona je dosta rekla o sebi kao i sami učesnici ali...postoje emisije i Narod pita. Svaka čast svima sve najbolje - rekao je Dragojević.

Aleksandra je pak istakla da se ne kaje zbog svojih postupaka u rijalitiju, i da svakako Dejanu želi sve najbolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Нормалан

    24. jun 2023 | 15:14

    Јесте ли ви из задруге некад купили шљиве и видели мотику?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA