Vreme čitanja: oko 1 min.

"Istina je, ulazim u Zadrugu, trebalo je i Noa da uđe sa mnom": Cimerka ubijene tiktokerke potpisala ugovor

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Prijavila sam se preko mejla i odmah su me kontaktirali", otkrila je ona

  • 7

Cimerka tragično nastradale tiktokerke Noe Milivojev (18), Ana Marija Pavlović, dobila je poziv za ulazak u rijaliti "Zadruga 7 Elita".

Ana je danas stigla na Dedinje, u zgradu Pink televizije, gde je obavila razgovor sa produkcijom ružičaste televizije, a po izlasku iz zgrade, sačekali smo je, kako bismo prvi saznali šta se dešavalo u četiri zida Mitrovićeve kancelarije.

- Istina je, ulazim u rijaliti Zadruga 7 elita, možete da očekujete svašta. S**s pred kamerama prvo - rekla je Ana Marija.

Pitali smo cimerku pokojne Noe koji je pravi razlog njenog ulaska u rijaliti, a ona nam je otkrila:

- Ne ulazim u Noino ime, da se razumemo. Svi to pišu. Ulazim zbog sebe. Prijavija sam se preko mejla. Ljudi pričaju da sam postala slavna preko pokojne drugarice, nek joj je laka zemlja, ali uopšte nisam postala slavna preko nje, niti ulazim preko nje. Sama sam se prijavila i uspela sam u tome. Čim sam poslala mejl, sutradan sam dobila poziv za Zadrugu i evo, bila sam na razgovoru, dogovorili smo se sve - otkrila nam je buduća zadrugarka.

Sa Noinim roditeljima se, kako ističe, redovno čuje, a plan za ulazak u rijaliti imala je zajedno sa Noom, još dok je bila živa.

- Čujem se redovno sa njenim roditeljima, sa mamom pogotovo. Njena mama je još odavno znala da ulazim u rijaliti. Imala sam plan još dok je Noa bila živa, možete da pitate njenu mamu i Noa je htela da uđe u rijaliti, trebalo je da uđemo zajedno - otkrila je Ana Marija Pavlović za Telegraf.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA