HIT: Ovako bi izgledale Stanijine bebe s farmerima (FOTO)

Pogledajte kako bi izgledali Stanijina ćerka ili sin kada bi otac bili Ekrem, Ša, Era, Miki Mećava, Danijel, Filip Mitrović i ostali "Pinkovi" farmeri

  • 4

Sumnje Stanije Dobrojević da je zatrudnela nisu se ispostavile kao opravdane, tako da ionako ultragledani rijaliti šou "Farma" verovatno neće ući u anale kao jedina emisija tog formata u kojoj se desilo skoro sve. Starleta je bila ubeđena da je trudna jer je pre nekoliko dana završila na infuziji, a jučerašnje jutro je provela u bolnici i primila je injekciju. Iako tvrdi da sa svojim dečkom iz "Farme" - Filipom Panajotovićem tokom 60 dana boravka u Lisovićima nije imala seksualne odnose, Telegraf se (pomoću specijalne aplikacije) potrudio da predvidi kako bi izgledala Stanijina i Filipova beba.

A pošto pored Filipa na "Farmi" ima još muškaraca s kojima Stanija, takođe, NIJE imala seksualne odnose, napravili smo šaljivu foto-galeriju sa fotkama na kojima se može videti kako bi izgledale Stanijine bebe kada bi otac bio Ekrem, Ša, Era, Miki Mećava, Danijel, Filip Mitrović i ostali Pinkovi "TV seljaci".

Ovde možete videti i "potencijalne bebe" nekih drugih "parova" na srpskoj estradi, poput Jelene Karleuše i Ivana Ivanovića, Mrkonjića i Bekute, Vendi i Ekrema, Maje Nikolić i Miloša Bojanića, Nataše Bekvalac i Vlade Vuksanovića...

(Telegraf.rs)

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • msmit

    21. maj 2013 | 19:48

    najlepse sa sha,ahaha

  • jelena

    21. maj 2013 | 14:55

    najlepse sa erom :)

  • George

    20. jun 2013 | 12:17

    Nerazumem ? Vi mislite da samo srjiba krade??? Da se nigde ne placa porez ? Evo primer: U becu (vienna) vi sipate napr. Gorivo za 40€ od toga ide 16€ drzavi. I sada u godini dana saberite.mi smo samo malo naivan narod, i kod nas su novinari najveci olosi. U becu su prosle nedelje poginula dva turista, pala grana na njih i poginuo bracni par. Ali se to nigde nije culo ni u novinama ni u tv. Koliko udesa ima u becu dnevno, neko pogi e neko ne, ali nema nigde da se vidi na tv ili cuje. Svi cute pametni ljudi. Kod nas se nesto objavi pre nego sto se desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA