Šansa za bolju priču: Heroina iz "Igre prestola" mogla bi da se u novoj seriji vrati u Vesteros

Iako je radnja prikvela smeštena u davnu prošlost "Igre prestola", jedan lik bi mogao da popravi razočaravajući kraj koji mu je GOT dao

  • 0

Nakon slatkogorkog uspeha "Igre prestola", HBO najavljuje još najmanje tri serije čija je radnja smeštena u univerzum knjiga "Pesma leda i vatre".

Radnja prve od tih serije koja je trenutno u pretprodukciji, a nosi radni naziv "Krvavi mesec", smeštena je hiljadama godina pre doživljaja Džona Snežnog, Deneris Targarjen, blizanaca Lanister i ekipe. Ipak, postoji šansa da u nekom od prikvela ipak gledamo jednu "povratnicu" - Melisandru!

Karis van Huten komentarisala je za "Dedlajn" tračeve o repriziranju uloge crvene čarobnice Melisandre od Ašaija.

Melisandra Melisandra Foto: Helen Sloan/HBO

- Ko zna? Pretpostavljam da ćemo možda videti mladu Melisandru. Mislim da bi to bilo veoma zabavno. Naravno, u tom slučaju je ne bih igrala ja, već neka druga glumica. Ali da, verujem da je Melisandrina priča, i njeno poreklo, nešto što bi moglo da bude istraženo u toj priči - nagovestila je ona.

Iako još uvek ne znamo šta se sa Melisandrom dogodilo u knjigama Džordža R. R. Martina, u seriji "Igra prestola" je došla, pokušala da pomogne tokom bitke, nije joj baš pošlo za rukom. Vrlo traljavo najavljeno proročanstvo - da će umreti nakon bitke - ispunjeno je tako što se u zoru ubila.

Za mnoge je to bilo razočaranje jer smo Melisandrine moći gledali, i slušali o crvenom gospodaru R'Loru od prve sezone, pa je utisak bio da scenaristi nisu do kraja obradili njenu priču.

I ne samo to, nego je u njenoj priči bilo toliko rupa i nedoslednosti, što je paradoksalno, Melisandru činilo još intigantnijim likom. Nadajmo se da će uz nove scenariste "vezilje senki" iz Ašaija biti bolje pojašnjene, naročito jer je Džordž R.R. Martin jednom nagovestio da u celom serijalu "Pesma leda i vatre" verovatno nijednom nećemo "otići" u Ašai.

(Telegraf.rs/Deadline)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA