≫ 

Sara Polson i Evan Piters imaju bolje opcije od "Američke horor priče": 9. sezona snima se bez njih

Inspiracija za novi nastavak biće horor filmovi iz 1980-ih godina

  • 1
američka horor priča Printskrin: FX

Sara Polson neće se vratiti u 9. sezoni "Američke horor priče", čiji je podnaslov "1984". Razlozi zašto popularna glumica napušta seriju uz koju je dobila 5 nominacija za nagradu Emi još uvek nisu poznati.

Ranije je i Evan Piters, takođe jedan od stalnih članova hit horor serije na Fox-u, saopštio da neće igrati u novoj sezoni. Kako je objasnio, uloge u "Američkoj horor priči" i seriji "Poza" veoma su uticale na njegovo mentalno zdravlje.

Ipak, njegova dojučerašnja verenica Ema Roberts potvrdila je da će se naći u novoj sezoni, tako da je moguće da je razlog zašto napušta serijal zapravo emotivne prirode.

Autor serije Rajan Marfi je na društvenim mrežama je otkrio temu devete sezone "Američke horor priče" - krvave 80-e, što znači da će verovavno inspiracija biti horor filmovi iz 1984, poput "Petak 13.", "Deca kukuruza" ili "Potpaljivačica".

Inače, "Američka horor priča" odvija se tako što svaka sezona prati neki drugi perio i deo zemlje, ali u njoj uvek igraju isti glumci.

Prva sezona bila je smeštena u kuću sa duhovima, druga u duševnu bolnicu, treća u gradić u kojem se kriju veštice, četvrta u cirkus, peta u hotel, šesta u rijaliti sniman na ukletoj lokaciji i sedma u svet politike i sekti. Osma i poslednja koju smo gledali smestila je likove iz treće i prve sezone u postapokalipsu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA