Takmičar Pinkovih zvezdica pozajmio glas malom Simbi u "Kralju lavova": Na snimanju je bilo super!

- Ovo iskustvo ću pamtiti zauvek - rekao je David

  • 0
David Marković, Kralj lavova Foto: David Marković

Mladi Zvečanac, David Marković, takmičar muzičkog šou programa "Pinkove Zvezdice", ovog puta oprobao se i u filmskoj industriji. Svoj glas pozajmio je malom Simbi - glavnom liku u novoj adaptaciji čuvenog Diznijevog filma "Kralj lavova".

U razgovoru za KoSSev, David kaže da je do saradnje sa Diznijem došlo slučajno. Zastupnik Diznija u Srbiji je, u potrazi za glasom malog Simbe, pogledao Davidove video snimke sa nastupa, pozvali ga na audiciju i nakon toga doneli odluku da mali Simba govori Davidovim glasom.

- Na snimanju je bilo super i ovo je još jedno iskustvo koje ću pamtiti zauvek - objašnjava David.

KRALJ LAVOVA (THE LION KING) Insert iz filma Kralj lavova/ Printskrin: Disney

- Gledao sam ‘Kralja lavova’ kada sam bio mali. Znao sam kako film otprilike izgleda i nije mi bilo teško da glumim i da pevam pesme. Jako mi se svidelo i uživao sam - govori uzbuđeno on.

Film "Kralj lavova" premijerno je prikazan u Beogradu 16. jula, samo dva dana posle premijere u Londonu, dok je u Gračanici prikazan 18. jula.

Pored Davida, u srpskoj verziji adaptacije, glasove su pozajmljivali i Andrijana Oliverić (Nala), Vladan Živković (Mufasa), Dragan Vujić Vujke (Skar), Marko Gvero (Pumba) i Milan Antonić (Timon).

(Telegraf.rs/ KoSSev)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA