≫ 

Glumci koji su zamalo umrli igrajući ove opasne uloge

 ≫ 

"Taj gubitak težine nije dugoročno bio dobar za moje zdravlje i trebalo mi je stvarno dugo da se oporavim od toga. Baš sam bila loše..."

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Retard
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Retard

    09. oktobar 2019 | 20:32

    Najgori su ljudi koji su robovi hrane i ceo zivot im se vrti oko toga. Ja jedem bukvalno da prezivim, cisto da ne crknem. Visok sam 188 i tezak 79 kila sto bi bilo idealno ali jedem dvaput dnevno, posle podne i uvece i to je to ali se zato nazderem tada dok moja majka koja ima 55 godina jede jednom dnevno za rucak isto se prezdere i super joj sita bude ceo dan. Inace ona je visoka 165 i ima 65 kila sto bi opet u odnosu na njenu visinu i godine bilo idealno. Mada svaki organizam je drugaciji tako da nekom bi takva ishrana i skodila ili bi bio gladan tako da ne bih ja bas preporucio to nekom ko vec dosad ne radi nesto slicno. Mene su obaveze primorale na takvu ishranu tako da sad i ne znam za drugacije.

  • viki

    09. oktobar 2019 | 15:00

    Jednom nisam jela dve sedmice, smrsala sam oko petnaest kila ali se uopste nisam osecala lose niti sam bila gladna. Prva tri dana je kriza a posle si ok. Nije bila dijeta u pitanju nego sam strajkovala gladju u zatvoru. I kad sam se izborila za ono zasto sam gladovala pocela sam jesti, tek reda radi. Barem u zatvoru je besplatno. Sad na slobodi bih najradije da sam breterijanac, ona vrsta koja zivi samo od sunceve svetlosti. Cisto, da ustedim pare.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA