≫ 

Još jedno iznenađenje u novoj "Betmen" sagi: Metju Mekonahi pregovara za ulogu zlikovca

Na sam film čekaćemo dve godine

  • 0

Vest da se snima nova "Betmen" saga u kojoj će glavnu ulogu omiljenog heroja iz DC univerzuma tumačiti Robert Patinson, uzbudila je fanove stripova, kao i prethodnih filmova.

I dok se još uvek vode polemike oko toga kakvog će Betmena predstaviti glumac koji se proslavio ulogom šljaštećeg vampira (jednom ćemo tu ulogu možda oprostiti), nova imena se ubacuju u ovaj projekat!

Saznali smo da će Ženu mačku glumiti Zoi Kravic, Džefri Rajt će tumačiti načelnika Džima Gordona, dok će Pol Dano biti u ulozi negativca Ridlera.

A, sada stiže glasina koja će nas sve mnogo obradovati ukoliko se ispostavi da je tačna - dobitnik Oskara i fenomenalan glumac Metju Mekonahi je navodno u pregovorima za ulogu tužioca Harvija Denta, koji, kao što svi koji su iole pratili ovaj svet, kasnije postaje zlikovac "Two Face" (Dvolični).

Sajt "Wegotthiscovered" tvrdi da će Harvi definitivno pojaviti u prvom delu filma, a ukoliko se sve bude u redu i film dobije i nastavak, onda će Dent u drugom delu postati zlikovac i gangster Two Face.

Nadamo se da ćemo uskoro saznati da li će zaista Mekonahi biti u ulozi ovog lika, dok ćemo za film o Betmenu morati da sačekamo čak dve godine, jer bi trebalo da bude u bioskopima tek od 25. juna 2021.

Video: Betmen u srcu Berlina, građani ga oduševljeno fotkali

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA