• 0

Tarantino zna radnju filma "Kill Bill 3"

Dan nakon proglašenja nominacija za nagradu Zlatni globus gde je "Bilo jednom u Holivudu" u užem izboru u 5 kategorija, Tarantino je popričao sa američkim voditeljem Endijem Koenom u emisiji "Andy Cohen Live"

  • 0

Kad smo poslednji put videli Nevestu, odradila je tehniku "eksplodirajućeg srca" nad Bilom, ujedno imavši poslednji nežni trenutak s njim. Izdejstvovala je svoju osvetu do kraja. Međutim, izgleda da priča nije gotova. Prema rečima Kventina Tarantina, uskoro nam stiže i Kill Bill 3.

Dan nakon proglašenja nominacija za nagradu Zlatni globus gde je "Bilo jednom u Holivudu" u užem izboru u 5 kategorija, Tarantino je popričao sa američkim voditeljem Endijem Koenom u TV emisiji Andy Cohen Live.

Kventin je napomenuo kako je večerao sa Umom Turman baš prethodnu noć u japanskom restoranu. On je istakao da ima ideju za radnju filma, ali nije želeo da detaljiše. Međutim, Tarantino je trenutno zauzet predstavom koju piše, kao i predstojećom televizijskom serijom od 5 epizoda, pa je moguće da nas treći deo franšize očekuje tek za nekoliko godina.

Ovaj režiser je poznat po slobodi da u svojim ostvarenjima prikaže sve što zamisli, pa obožavaoci iščekuju da će Kill Bill 3 biti pun akcije i krvi, kao i prethodna dva dela.

Nadamo se da će nas uskoro obradovati i datumom premijere.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima