Pričaju da će ovo biti novi "Kum": Al Paćino će glumiti brodskog tajkuna Aristotela Onazisa?

Radnja filma je zasnovana prema knjizi "Protivnik: Istinita priča o Aristotelu Onazisu, Džeki O, i ljubavnom trouglu koji je oborio Kenedije"

  • 0
Aristotle Onassis i Al Pacino Al Paćino i Aristotel Onazis / Foto: Tanjug/AP/Profimedia/AKG

Al Paćino (79) će igrati nekadašnjeg brodskog tajkuna Aristotela Onazisa u predstojećoj biografskoj drami Nemesis, prenosi portal Greek Gateway.

Film će režirati brazilski režiser Fernando Meireles, autor ostvarenja "Božji grad" (City of God). Režiser je istakao da će ovo biti "novi Kum", a Aristotel Onazis će biti centar priče.

Aristotle Onassis Aristotel Onazis / Foto: Profimedia/KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press

Radnja filma je zasnovana prema knjizi "Protivnik: Istinita priča o Aristotelu Onazisu, Džeki O, i ljubavnom trouglu koji je oborio Kenedije".

Ovo delo se bavi odnosom Onazisa i Bobija Kenedija koji je istraživao Aristotelove poslovne postupke, a potom i zabranio njegovu trgovinu sa SAD. Pisac Piter Evans ističe i borbu ovih moćnika za Džeki Kenedi, koja je postala toliko silovita da je Aristotel finansirao atentat na Bobija.

Robert Bobby Kennedy, Robert Bobi Kenedi, Kenedijeva sahrana, JFK's family leaves Capitol after his funeral, 1963.jpg Bobi Kenedi i Džeki Kenedi na sahrani Džona F. Kenedija / Foto: Wikipedia/Abbie Rowe White House Photographs

Šuška se da će Majkl Fasbender igrati Bobija, a datum početka snimanja još uvek nije poznat.

(Telegraf.rs/Greekgateway.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA