≫ 

Ove likove iz TV serija smo voleli u početku, ali su nam kasnije postali veoma iritantni

Kao i u stvarnom životu, i na televiziji se dešava da se neko na određeni način promeni...

  • 2
Friends Monika Geler / Printskrin: YouTube/TBS

Neretko se desi da zavolimo likove u filmovima i TV serijama, i da željno iščekujemo šta će sledeće da uradi i šta će da im se desi.. Međutim, likovi koji nam se u početku najviše dopadaju, nekad se pretvore u nedopadljive, pa čak i u one koje počnemo da mrzimo, piše Hearbeauty.

Ovo su pojedini od njih...

Endi Bernard, Kancelarija

Kada je Stiv Karel napustio seriju, postavili su Endija za novog menadžera. Nakon njegovog odsustva zbog snimanja filma "Mamurluk", pisci su ga pretvorili od nespretnog i simpatičnog u čoveka koji govori mnogo nepristojnih i neljubaznih stvari.

The Office Endi Bernard / Printskrin: YouTube/The Office

Dekster Morgan, Dekster

Dekster je, prvobitno, bio napadač i serijski ubica, ali je na kraju završio ubijajući i određene nedužne ljude, poput fotografa kog je, slučajno, usmrtio.

Dexter Dekster Morgan / Printskrin: YouTube/KYE.

Lili, Moderna porodica

Njene inteligentne, preuranjene pošalice bile su simpatične kada je bila devojčica. Međutim, kad je odrasla, postala je zahtevno, "demonsko čudovište" koje je počelo da naređuje svom ocu.

Modern Family Lili / Printskrin: YouTube/The SITuation COMpilation

Monika Geler, Prijatelji

Mnogi ljudi smatraju Moniku iritantnom i "šefovski" nastrojenom. Ima konstantnu potrebu za tim da bude u centru pažnje jer je rasla u Rosovoj senci. Pokušava da dominira nad Čendlerom u svakom momentu njihove veze i čak mu i ne dozvoljava da donese išta od svojih stvari u stan u kom će zajedno živeti. Njen veliki ego, nezdrava, takmičarska priroda i opsesivnost se sve više ispoljavaju kako se serija nastavlja.

Friends Monika Geler / Printskrin: YouTube/TBS

Erik Forman, Vesele sedamdesete

Ovaj ponekad nervozan i nikada loš momak, konačno je osvojio Donu i postao super iritantan i loš u donošenju odluka. Ne smatra sebe odgovornim i ne preduzima odgovornost za svoje postupke.

That 70s Show Erik Forman / Printskrin: YouTube/WeBakeOurselves

Džej Di, Stažisti

Nekada je bio zanimljiv, a na kraju treće sezone osvojio je ženu koju je toliko dugo želeo i, iznenada, odlučio da je ne želi. I sve to nakon što ju je ubedio da raskine sa dečkom.

Scrubs Džej Di / Printskrin: YouTube/stuigi99

Rori Gilmor, Gilmorove

Počela je dobro, ali je onda otišla na koledž i postala nepodnošljiva. Baš kad se očekivalo da bude zrela, nije imala kontrolu nad svojim besom i u mnogim situacijama se ponašala razmaženo i hirovito. Više nije bila simpatična, već samoživa.

Gilmore Girls Rori Gilmor / Printskrin: YouTube/Slate

Leonard Hofstater, Štreberi

Leonard je prešao iz dobro prilagođenog i skromnog u preterano samoživu, popustljivu i emocionalnu lutku đaka koji ga sve vreme sažaljevaju.

The Big Bang Theory Leonard / Printskrin: YouTube/CreatX

B.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA