≫ 

Braća Ruso otkrila nove detalje o igranom filmu "Herkules": Da li će Arijana Grande glumiti Meg?

Režiseri, koji su stvorili "Osvetnici: Kraj igre" i mnoge druge Marvel filmove, veliki su obožavaoci Diznijevog prikaza mitskog Herkulesa, pa je njima i pripala čast da produciraju ovaj live-action rimejk...

  • 0
Hercules "Herkules" (1997) / Foto: Promo/Disney

Diznijev animirani film "Herkules" iz 1997. godine dobiće i svoju igranu verziju, koja se trenutno nalazi u pre-produkciji, a producenti polako otkrivaju šta planiraju sa kultnim ostvarenjem.

Braća Ruso, režiseri koji su stvorili "Osvetnici: Kraj igre" i mnoge druge Marvel filmove, veliki su obožavaoci Diznijevog prikaza mitskog Herkulesa, pa je njima i pripala čast da produciraju ovaj live-action rimejk.

- Kao mladi smo bili ludi za Herkulesom. Kad smo čuli da Dizni želi da napravi igrani film, momentalno smo bili zainteresovani da ga produciramo – izjavio je Entoni Ruso za Collider.

Braća još uvek nisu sigurna da li će ostvarenje biti mjuzikl, ali znaju da će ovaj žanr svakako biti deo celokupnog filma. Jedino u šta su sigurni je da "Herkules" neće biti isti kao prethodna animirana verzija, kao što je to bio slučaj sa "Lepotica i zver" i "Kralj lavova".

- Mislim da uvek treba da priložite nešto novo, zato što nama, kao pripovedačima, nije zanimljivo da kopiramo svaku scenu koju je već neko uradio. To smo već činili sa Marvel filmovima, prateći materijal iz stripova – ističe Entoni Ruso i dodaje:

- Bićemo dosledni originalu, ali ćemo doneti i određene novitete.

Poznato je da Dejv Kalaham već piše scenario, dok se šuška da bi režiser mogao biti Džon Favro ("Čelični čovek", "Knjiga o džungli").

Što se tiče uloga, obožavaoci već vode kampanju za Denija Devita, za kog žele da reprizira urnebesnog satira Fila, kom je glumac 1997. pozajmio glas i oduševio publiku. Kampanja se vodi i za Arijanu Grande, koju mnogi vide kao idealnu Meg, budući da je pevačica u karantinu nedavno snimila video za Diznijev TV specijal, otpevavši Meginu Won't Say I'm In Love. Poslušajte:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA