Srđan Todorović u ulozi svog oca Bore u novom filmu o Tomi Zdravkoviću

Film o Tomi neće obrađivati samo život legendarnog pevača, nego i ljude iz njegovog bliskog okruženja, pa će se u njemu naći likovi Silvane Armenulić, Mike Antića, Kemala Montena, Zorana Radmilovića...

  • 2
Srdjan Todorovic, Bora Todorovic Foto: ATA Images

Juče smo pisali o tome da će u filmu "Toma", koji produciraju Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović, Milan Marić tumačiti legendarnog pevača Tomu Zdravkovića. Marić je novinarima portala Telegraf juče rekao da to još treba da bude potvrđeno. Dok čekamo informaciju, danas je osvanula vest da će glumac Srđan Žika Todorović u istom filmu igrati svog oca Boru Todorovića, saznaje Nova.

Slavni glumac, Bora Todorović, bio je poznat kao veliki boem i često je odlazio u kafanu da sluša Zdravkovića.

- Bjela je kontaktirao Žiku i odmah su sve dogovorili, jer njih dvojica godinama sarađuju i odlično funkcionišu. Srđan će igrati svog oca, kojeg niko ne bi bolje izneo od njegaOn će imati samo jednu scenu u filmu, i to u kafani. Neće imati mnogo obaveza oko projekta, jer ga očekuje samo jedan snimajući dan, što mu sada potpuno odgovara. U svakom slučaju biće zanimljivo videti kako će se Žika izgledati kao Bora - ispričao je za Nova.rs dobro obavešten izvor.

Film o Tomi neće obrađivati samo život legendarnog pevača, nego i ljude iz njegovog bliskog okruženja, pa će se u njemu naći likovi Silvane Armenulić, Mike Antića, Kemala Montena, Zorana Radmilovića...

U ostvarenju bi trebalo da se pojavi i Andrija Kuzmanović, kao Tomin menadžer, piše Mondo.

Pripreme za film o Tomi Zdravkoviću počele su početkom godine, ali su zbog pandemije korona virusa obustavljene. Snimanje kreće sredinom jula, a film bi trebalo da premijerno bude prikazan 2021. godine, kad se navršava tri decenije otkako nas je čuveni pevač napustio.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA