≫ 

Sjajna vest za fanove "Normalnih ljudi": Serija u koju su se svi zaljubili dobija dve nove epizode

Jedna je već emitovana

  • 0
Normalni ljudi "Normalni ljudi" / Printskrin/Youtube/Hulu

Bilo da su čitali knjigu ili gledali seriju o kojoj se ovog proleća najviše pričalo, mnogi obožavaoci bili su ljuti načinom na koji je irska spisateljica Sali Runi okončala "Normalne ljude" (Normal People). Bez obzira, dirljiva, iskrena priča o dvoje mladih, Marijan i Konelu, koji se zaljubljuju, pronalaze, a onda ponovo gube, dirnula je ljude širom sveta.

Glavni glumci serije, Pol Maskal i Dejzi Edgar-Džons, postali su slavni preko noći, a Polovo ime bilo je najčešće pretraživan pojam u Guglu u maju.

Njih dvoje sada će se ponovo vrati pred male ekrane u specijalnoj epizodi koja bi trebalo da pokaže šta se sa Marijan i Konelom desilo 40 godina nakon što su diplomirali.

Za one koji nisu gledali seriju ili čitali knjigu (prevedena je na srpski), slede spojleri. Na kraju "Normalnih ljudi" Konel odlazi na studije u Njujork, a Marijan odlučuje da ostane u Dablinu i završi svoje školovanje. Publika je ostavljena da se pita - da li će se Konel ikada vratiti u Irsku? Hoće li on i Marijan biti ponovo zajedno? Kako ovako komplikovana, a iskrena veza može da opstane?

Dva specijala trebalo bi da daju odgovore na ta pitanja, a njihov naslov glasi "Normalni stariji ljudi", čime se aludira na 40 godina razlike.

Specijali biće deo velike kampanje koju je RTE, irska državna televizija, pripremila u saradnji sa humanitarnom organizacijom Comic Relief, kako bi skupila novac za ugrožene korona virusom. Novac će biti podeljen organizacijama (preko 4.000 njih) koje se na svoj način bore sa posledicama pandemije.

Osim što će Pol i Dejzi reprizirati svoje uloge, specijal će režirati Leni Abrahamson, koji je stvorio i seriju.

- Ovo jedna od najboljih stvari koje smo napravili. Ne mogu sve da vam kažem, ali imaćemo i jednog neočekivanog gosta. Stvarno, stvarno je prelepo - rekao je Abrahamson o specijalu.

Prva epizoda specijala emitovana je sinoć, 26. juna, na RTE. Emiter je objavio da će publika iz Londona, Pariza, Moskve, Dubaija, Hong Konga, Tokija i Sidneja moći da ga odgleda na RTE plejeru, dok ostaje da se vidi da li će Hulu, koji trenutno strimuje sve epizode "Normalnih ljudi", emitovati i ove dve nove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA