Robert De Niro, Al Paćino i Lejdi Gaga u filmu o tragičnom ubistvu Mauricija Gučija?

Guči je ubijen 1995. godine na ulazu u svoju kancelariju, a istraga je otkrila da je upravo Patricija Ređijani naručila ubistvo i to pošto je suprug ostavio zbog druge žene

  • 0
Oskar, formalni ručak Robert de Niro / Foto: Tanjug/Invision/AP

Robert de Niro i Al Paćino do sada su zajedno glumili u četiri filma – Kum 2 (1974), Vrelina (1995), Pravedno ubistvo (2008) i Irac (2019), a uskoro bi mogli da se pojave zajedno i u petom filmu, Guči, koji će režirati Ridli Skot.

Trenutno se vode pregovori s dvojicom glumačkih velikana, ali se ne zna koje bi uloge oni dobili. Ono što se zna jeste da će glavnu ulogu imati Lejdi Gaga koja će tumačiti Patriciju Ređijani, bivšu suprugu Mauricija Gučija, vlasnika čuvene modne kuće, piše Nacional.

Al Paćino Al Paćino / Foto: Tanjug/AP

Guči je ubijen 1995. godine na ulazu u svoju kancelariju, a istraga je otkrila da je upravo Patricija Ređijani naručila ubistvo i to pošto je suprug ostavio zbog druge žene, prenosi Headliner.

Za Lejdi Gagu to će biti prva uloga posle filma Zvezda je rođena za koju je bila nominovana za Oskara za najbolju glumicu, ali je dobila Oskara za pesmu Shallow.

Pored nje, u filmu bi trebalo da glume i Adam Drajver, Džared Leto i Džek Hjuston, s kojima se trenutno, takođe, pregovara. Produkcija filma započeće nakon što Ridli Skot dovrši snimanje filma The Last Duel u kojem glavne uloge imaju Met Dejmon i Ben Aflek.

Scenario za film o ubistvu Gučija napisao je Roberto Bentivenja na temelju knjige Sare Gej Forden The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed.

Lady Gaga, Lejdi Gaga Lejdi Gaga / Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA