≫ 

"Bojsi u Beogradu" od sada i u domaćim bioskopima

"Radije bio ovde nego u pabu Ragina glava"

  • 0
Bojsi, Beograd Foto: Twitter/John Challis

Najnoviji dokumentarni film „Bojsi u Beogradu“, sniman upravo u prestonici, gde je glavni učesnik glumac Džon Čelis, zvezda serije “Mućke”kao gost Srbije, publika će moći od četvrtka, 15. oktobra da pogleda samo u lancu Cineplexx bioskopa Beograd.

Zbog pandemije koja kao da nema kraja, Čelis je sprečen da prisustvuje premijeri svog filma, u Cineplexx UŠĆE Shopping Center bioskopu, ali se on obratio svojim prijateljima u Srbiji specijalnom video porukom i pozvao ih da pogledaju ovaj dokumentarac.

Iako bi, kako kaže „radije bio ovde nego u pabu Ragina glava“, čuveno mesto u TV seriji, nažalost ovoga puta to nije bilo moguće.

„Mućke“ u Srbiji imaju status kultne serije i retko ko nije upoznat sa poslovnim poduhvatima braće Rodni i Del Boja, kao i njihove rodbine, prijateja i žena.

Tim povodom, Bojsi, odnosno glumac Džon Čelis je odlučio da dođe u Beograd i proba da nađe odgovor na pitanje zašto svi u Srbiji toliko obožavaju „Mućke“, ali i da istraži naš glavni grad.

Od posete Belom dvoru, do privatne čajanke kod britanskog ambasadora, Bojsi je istraživao specifičnosti naroda i podneblja Srbije.

Do kakvih zaključaka je Bojsi došao i da li je otkrio zašto je taj humor toliko blizak srpskom narodu, gledaoci mogu pogledati u ovom zanimljivom filmu.

Novi naslov „Bojsi u Beogradu“ će sve iskrene ljubitelje „Mućki“ zasigurno zabaviti od početka do kraja.

Iako ne toliko prijatan lik u seriji, Bojsi je ipak osvojio srca publike svojom ironijom, cinizmom i sarkazmom, a posebno i zaraznim, specifičnim smehom kao zaštitni znak karaktera.

Mnogi obožavaoci širom sveta se nadaju i dalje da će doći do snimanja barem još nekih epizoda “Mućki”, bili bi zadovoljni i nekim Božićnim specijalom.

Video: Bojsi iz Mućki za Telegraf otkrio šta bi kupio od Dela - jugoslovenski rizling ili albanski radio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA