Sve oči uprte u Nenada Jezdića i ekipu: Održana premijera filma "Vikend sa ćaletom"

Drama prati promenu jednog karaktera sa vrelog asfalta, bivšeg zatvorenika, koji pokazuje svoju emotivnu stranu suočavajući se sa možda poslednjim trenucima, želeći da nešto promeni u novom poretku ostatka svog drugačijeg života

  • 1
Vikend sa ćaletom Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Premijera novog domaćeg filma "Vikend sa ćaletom" Miroslava Momčilovića održana je sinoć, 29. oktobra, u Kombank dvorani u svečanom ambijentu.

Glumci su posle crvenog tepiha pozirali fotoreporterima, a najviše pažnje izazvao je glavni glumac Nenad Jezdić, a za njim su ispred glavnog panoa fotografisali i Bane Vidaković, koji igra važnu prateću ulogu u ovom ostvarenju, kao i Katarina Radivojević.

Vikend sa ćaletom Nenad Jezdić / Foto: Tanjug/Zoran Žestić

U holu Kombank dvorane i ostali glumci iz filma su bili na udaru radoznalih pogleda, kao što su Jelena Đukić i Marko Gvero.

Drama prati promenu jednog karaktera sa vrelog asfalta, bivšeg zatvorenika, koji pokazuje svoju emotivnu stranu suočavajući se sa možda poslednjim trenucima, želeći da nešto promeni u novom poretku ostatka svog drugačijeg života.

Odnos oca i sina u susretu posle punih pet godina sada prerasta u vrlo intenzivnu melodramu pokušaja iskupljenja i nove šanse, u svetu gde se živi dosta brzo i nema se vremena ni tolerancije za greške, posebno ako protagonisti iz kriminalnog miljea nije ostalo dugo da završi sve šta je započeo i želeo.

Mladi Vasa Vraneš, sa svega 11 godina, pravo je glumačko otkriće, a hemija između njega i Jezdića je najveća vrednost filma koja isijava sve vreme. To je izuzetna energija i briljantna izvedba dva aktera ravnopravno suočena sa mešavinom žanrova pred sobom: komedije, melodrame, drame, tragedije, "tužne komedije".

Emotivan, snažan, film koji pruža publici pođednako da se smeje i da plače, ali dosta toga nudi i u predvidljivim okvirima na ravnim dramskim osnovama.

Izvanrednu epizodu ostvario je Miodrag Miki Krstović u ulozi oca glavnoj junaka.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA