≫ 

Nastavlja se snimanje filma "Košare": Reditelj i producenti rešili nesuglasice

"Učinili smo sve da se ovaj spor sporazumno reši", istakla je Jelena Trivan, predsednica UO Filmskog centra Srbije

  • 6
Miloš Biković, Košare

Miloš Biković na snimanju filma "Košare" / Foto: Facebook/Balsa Djogo

Snimanje filma "Košare", koje je bilo obustavljeno zbog nesuglasica producenata i reditelja Balše Ðoga, nastavlja se, saopštio je Filmski centar Srbije.

Kako navode, nakon nesuglasica i sukobljenih viđenja producenata i reditelja o daljem snimanju filma, Filmski centar se uključio u razrešavanje spora i uspeo da nađe kompromisno rešenje kojim se omogućava nastavak snimanja, piše Tanjug.

- Lično sam dane provela u razgovoru sa stranama u sporu u pokušaju da ih ubedim da lične nesporazume stave po strani u cilju očuvanja teme Košara i sećanja na heroje. Bili smo vrlo ponosni što se snima film "Košare" i javnost je sa oduševljenjem prihvatila činjenicu da se u Srbiji snima prvi film o ovoj herojskoj akciji - kazala je predsednica UO Filmskog centra Srbije, Jelena Trivan.

Ona je istakla da Filmski centar nije želeo da događanja unutar filmske ekipe, koja su, kako je navela, "manje-više uobičajena", nadiđu veličinu i važnost filma.

- Zato smo učinili sve da se ovaj spor sporazumno reši. Nadam se skorom nastavku snimanja i premijeri sledeće godine i zahvaljujem se na kooperativnosti koju je pokazala Omega produkcija i reditelj Ðogo - poručila je Trivan.

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA