≫ 

Objavljen prvi poster za 10. sezonu "Američke horor priče": Šta predstavljaju crvene usne i očnjaci?

Važno je napomenuti da je Marfi označio i lokaciju postera, a to je Provinstaun u Masačusetsu

  • 0
Američka horor priča Bili Lurd i Ema Roberts u 9. sezoni "Američke horor priče" / Printskrin: YouTube/TV Promos

Rajan Marfi, tvorac popularne TV serije "Američka horor priča", na društvenim mrežama je objavio prvi poster za njenu predstojeću, jubilarnu 10. sezonu. On je ranije rekao da će iščekivana sezona "imati veze sa vremenom", ali to je veoma širok pojam, pa obožavaoci iz priloženog postera pokušavaju da odgonetnu misteriju buduće radnje.

Na posteru su prikazana nakarminisana usta sa velikim očnjacima, i sa istetoviranim "AHS 10" (American Horror Story) na jeziku.

Važno je napomenuti i da je Marfi označio lokaciju postera, a to je Provinstaun u Masačusetsu.

Marfi obožavaocima od februara daje nagoveštaje, kao što je fotografija ruku koje se penju na obalu, izlazeći iz mora, a potom i najavni video imena glumaca sa statičnim snimkom mora u pozadini.

Obožavaoci iz ovoga zaključuju da će sirene biti zastupljene u novoj sezoni, što možda nije nelogično budući da sve najave imaju vezu sa morem. Da podsetimo, i Provinstaun u Masačusetsu je odmah pored Martinih vinograda, lokacije snimanja kultnog filma "Ajkula" (Jaws).

Sirena, morska sirena, more, nimfa, nereida "Sirena", Džon Vilijam Vaterhaus (1900) / Foto: Wikipedia/J.W. Waterhouse/Royal Academy of Arts

Novinari portala Collider imaju teoriju da će radnja 10. sezone pratiti grupu sirena koje su izašle iz mora zbog globalnog zagrevanja, pa šire haos za žitelje Provinstauna, pogotovo za muškarce.

Premijera 10. sezone je zakazana za 2021. godinu na kanalu FX.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA