≫ 

Nakon Patrika Dempsija, serija "Uvod u anatomiju" vratila još jednog voljenog lika

Upozorenje: Tekst sadrži spojlere za aktuelnu sezonu serije

  • 1
Uvod u anatomiju Elen Pompeo kao Meredit Grej / Printskrin: YouTube/saturnxways

Sedamnaesta sezona planetarno popularne serije "Uvod u anatomiju" puna je nepredvidivih sadržaja. Poznato je da se aktuelna sezona bavi pandemijom korona virusa, a Meredit Grej (Elen Pompeo) ima kovid, pa joj se Derek (Patrik Dempsi) pojavio u snu.

Nakon tog šoka, obožavaoci su sad doživeli još jedan. U sinoćnoj epizodi, T. R. Najt se, takođe, vratio, kako bi reprizirao svoju ulogu Džordža O'Malija, pojavivši se u Mereditinom "kovid snu".

Da podsetimo, Džordž je preminuo na kraju pete sezone, a Najt je za Deadline izjavio kakav je bio osećaj vratiti se u seriju:

https://www.telegraf.rs/pop-i-kultura/film-tv/3262511-premijera-17-sezone-serije-uvod-u-anatomiju-vratila-voljenog-lika-u-sokantnom-obrtu

- Bilo je neverovatno. Toliko snažno osećanje ljubavi u tom trenutku. Nismo se videli sa ostatkom ekipe jer je dron snimao iz vazduha, pa je bilo samo nas četvoro. Sunce je zalazilo, velika muva nam je zujala oko glava. Sve me je to ispunilo velikom količinom sreće.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA