≫ 

Novi "obračun" Hjua Džekmena i Rajana Rejnoldsa na Tviteru: Ovaj put se uključila i policija

Projekat je tek u razvoju

  • 0
Hju Džekmen Hju Džekmen u filmu "Logan" (2017) / Printskrin: YouTube/20th Century Studios

U subotu je Hju Džekmen odlučio da objavom na Twitteru zatraži ulogu u filmu “Deadpool 3 a u tome mu je pomogao policajac iz Njujorka.

U videu koji traje 34 sekunde slavnom glumcu prilazi policajac po imenu Džon Dobkovski. Kada je Džekmen shvatio da nije prekršio zakon odlučio je da se malo zabavi i našali sa svojim prijateljem Rajanom Rejnoldsom s kojim se često “obračunava” preko društvenih mreža.

On je iskoristio policajca da prenese poruku Rejnoldsu:

- Hej, Rajane, moraš da angažuješ ovog frajera u filmu ‘Deadpool 3’, makar u maloj 10-minutnoj ulozi. Film će biti tako cool, tako dobar, da će rasturiti na blagajnama - izdeklamovao je Dobkovski ono što mu je Džekmen rekao.

Dobkovski je završio svoju poruku lažnom pretnjom da će kazniti Rejnoldsa kada dođe u Njujork ako do tada ne ispuni njegov zahtev. Uz taj video Džekmen je napisao da je policajac dao Rejnoldsu neverovatno pametan poslovni savet, piše Headliner.

Film “Deadpool” premjerno je prikazan 2016. godine a u njemu Rejnolds glumi istoimenog plaćenika koji, posle naučnog eksperimenta koji ga potpuno menja, kreće u osvetu. Uz ogromnu gledanost (zaradio je 783 miliona dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta) i dobre kritike, dve godine kasnije snimljen je drugi deo filma, koji je zaradio 786 miliona dolara.

U novembru prošle godine objavljeno je kako Vendi Molino i Lizi Molino-Leglin pišu scenario za “Deadpool 3”. Projekat je tek u razvoju tako da će trebati vremena da vidimo hoće li Rejnolds ispuniti želju svom prijatelju Džekmenu.

Video: Hju se ofucao, a Elizabet blista: Bivša devojka holivudske zvezde u 52. godini izgleda kao zmaj!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA