≫ 

Još jedan važan lik napušta "Uvod u anatomiju": Treći ove sezone

Stvari se ubrzano menjaju, a kraj ove serije i dalje se ne nazire

  • 0
Uvod u anatomiju "Uvod u anatomiju" / Foto: Mitch Haaseth/ABC - © 2018 American Broadcasting Companies, Inc

"Uvod u anatomiju" ostaje bez još jednog stalnog glumca tokom ove sezone. To je treći lik koji napušta Grej memorijal bolnicu usred sezone pandemije.

Greg German, i dalje najpoznatiji po ulozi u seriji "Ali MekBil", koji je igrao doktora Tomasa Korasika tokom četiri sezone, poslednji put se pojavio u sinoćnjoj epizodi.

- Greg German bio je genije komedije i mi smo tako srećni što je svoj talenat delio sa nama proteklih godina. Nedostajaće nam iz dana u dan - ali planiramo da ponovo vodimo Toma Korasika! - saopštila je Krista Vernof, producentkinja serije.

German je treći stalni glumac koji je napustio seriju tokom njene 17. sezone, koja i dalje traje. I on, i dugogodišnja zvezda Džesi Vilijam "otpisani" su u epizodi "Tradicija", koja je emitovana sinoć na ABC kanalu.

Pre njih dvojice to je učinio Đakomo Đianioti, čiji je lik Endru DeLuka, iznenada ubijen u martu. DeLuka je peti junak ove serije koji je stradao ili poginuo, a prvi otkako je Patrik Dempsi napustio seriju pre skoro šest godina.

Podsetimo, 17. sezona "Uvoda u anatomiju", bavi se, baš kao i ceo svet, pandemijom korona virusa. Korasik je proveo dobar deo sezone boreći se poritvi kovida i samim tim postao jedan od lidera bolnice, istovremeno delujući kao mentor Ameliji i rešavajući ljubavne jade sa Tedi, koja je na kraju ipak izabrala Ovena.

- Raditi sa ovako talentovanim ljudima bila je privilegija. Veliko hvala fanovima, jer ovo je zaista bilo iskustvo koje smo svi delili - rekao je German.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA