≫ 

Gaga Antonijević otkrio koga bi u filmu "Janjičar" igrao Bejl: Za Šeron Stoun dao jasan odgovor

- "Janjičar" je projekat na kojem radim preko 20 godina i Kristijan je od početka sa mnom na ovom projektu - počeo je sa pričom poznati režiser

  • 1

Već uveliko se priča o projektu "Janjičar" u kojem bi trebalo da glumi i čuveni holivudski glumac Kristijan Bejl. Ekipa portala Telegraf.rs pričala je sa idejnim tvorcem ovog filma Predragom Gagom Antonijevićem, a poznati režiser nam otkrio kako teku pregovori sa zvezdom ostvarenja "Betmen: Mračni vitez", "Američki psiho", "Ekvilibrijum", "Mašinista"...

Antonijević je otkrio i koji bi lik igrao Bejl.

- "Janjičar" je projekat na kojem radim preko 20 godina i Kristijan je od početka sa mnom na ovom projektu, od nivoa priče pa do današnjeg dana. On kaže da hoće da igra. Ako neće, on će mi to i reći. Opet je kazao da je zainteresovan, ali je uvek pitanje termina sa tim velikim zvezdama. Ujedno, dok on ne da termin, ne mogu da kažem kada bi počeo snimanje, jer taj termin isključivo zavisi od njega. Do ovog filma mi je izuzetno stalo. To je, po mom mišljenju, najbolje nešto što sam napisao i ja se iskreno nadam da će se to snimiti - rekao je Antonijević za naš portal i nastavio:

- Ja bih to mogao da uradim i bez njega, ali to je takva kompleksna uloga da zahteva zaista briljantnog glumca (Kristijana Bejla). Jer taj lik je nem, on ne govori ni reč u filmu. Izgubio je glas kada su ga kao dete oteli od roditelja i odveli u Istanbul. To je priča kako se on sada kao paša, turski general, vraća da uguši pobunu Srba. I u tom smislu je izuzetno izazovna, a ima i dosta dvoboja i bitaka. Kompleksan je i težak film i zaista zahteva nekoga njegovog kalibra. Nadajmo se da će konačno i reći kada. Ja se nadam iduće godine, a možda i ne. Videćemo, ali tu smo - optimističan je reditelj filma "Dara iz Jasenovca".

via GIFER

Budući da se po medijima priča o angažovanju Šeron Stoun u projektu "Janjičar", Antonijević je o tome dao jasan odgovor.

- Nisam ja još krenuo uopšte u razgovore ni sa jednim drugim glumcem, jer čekam njegov (Kristijanov) termin i čekam njegovo odobrenje. To se sve usklađuje u datom trenutku, pošto tamo nema zadatih vrednosti. Vrednosti su samo one koje su na tržištu. Mi smo vodili razgovore sa više osoba, ali to je nešto što, naravno, kada je on tu, nema ko neće da bude u filmu, je l', pa ćemo videti ko će biti. O tom, potom... - rekao je režiser.

Pogledajte galeriju kako se Šeron Stoun doterala za crveni tepih ovogodišnjeg Kanskog filmskog festivala:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sto ne ponudis

    15. jul 2021 | 21:15

    Uloge Milici Pavlovic I Andriji ....vrsni glumci

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA