Harison Ford dobija pojačanje: Holivudski superstar se pridružuje ekipi filma "Indijana Džons 5"

Još nije poznato koji će lik igrati

  • 0
Harison Ford kao Indijana Džons Harison Ford na snimanju filma "Indijana Džons 5" Foto: Profimedia/Stuart Wallace / Shutterstock Editorial

Antonio Banderas pridružuje se glumačkoj ekipi ekipe "Indijana Džons 5". Vest je objavljena u četvrtak, ali bez naznaka o liku koji će igrati 60-godišnji španski glumac, piše "Variety"

Ekranizacija dugo očekivanog projekta trenutno je u toku u Velikoj Britaniji, iako glavna zvezda Harison Ford (79) trenutno ne može da snima zbog povrede ramena koju je zadobio na snimanju.

Antonio Banderas Antonio Banderas Foto: Tanjug/AP

Banderas smo nedavno gledali u ostvarenju "The Hitman’s Wife’s Bodyguard", u kojem je glumio zajedno sa Rajanom Rejnoldsom, Semjuelom L. Džeksonom, Selmom Hajek, ali i sa Draganom Mićanovićem.

Film "Indijana Džons 5" počeo je da snima u engleskom studiju "Pajnvudu" u junu, a nedavno u škotskom gradu Glazgovu, koji "glumi" Menhetn iz 1960-ih.

U sredu je britanska glumica Fibi Valer Bridž viđena na snimanju u Glazgovu kako snima scene sa dvojnikom Harisona Forda.

Ulice su bile sređene tako da podsećaju na Njujork u danima nakon sletanja na Mesec ekipe Apola 11 1969. godine, sa žutim taksi kabinama, starim automobilima i američkim zastavama.

U glumačkoj ekipi su i britanski glumac Tobi Džons, danska zvezda Mads Mikelsen, nemački glumac Tomas Krečman i američka glumica Šonet Rene Vilson, piše Daily Mail.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA