Ako vam se svidela "Crna udovica", i ova će vest: Jedan lik vraća se već na jesen

Kako vam se dopao ovaj film? Javite nam u komentarima

  • 1
Crna udovica, Black Widow, Skarlet Johanson "Crna udovica" / Foto: Promo/Marvel Studios

Dok "Crna udovica" ("Black Widow") osvaja blagajne, ali i ne baš tako laskave ocene kritičara, mnoge oči uprte su na novu heroinu, Jelenu Belovu, koju tumači talentovana Florens Pju.

Njena sudbina sada okupira fanove nove generacije superheroja. Kako je već potvrđeno, Jelena Belova pojaviće se u nekoliko epizoda serije "Oko sokolovo" ("Hawkeye"). Iako se detalji ovog novog Marvelovog ostvarenja kriju, fanovi se nadaju da će baš tu otkriti šta se sa Jelenom desilo nakon sukoba sa Tanosom.

Ako još uvek niste gledali "Crnu udovicu", stanite ovde, jer SLEDE SPOJLERI.

Kraj filma prikazuje Jelenu kako posećuje grob Nataše Romanof i tu sreće groficu Valentinu Alegru do Fonten, koja joj saoštava da je Klint Barton odgovoran za Natašinu smrt i zadaje joj ga kao njenu sledeću metu. Ova scena daje razlog da se Jelena pojavi u "Hawkeye" seriji.

Ipak, nakon što je naznačeno da će "Hawkeye" imati šest, a ne osam epizoda, mediji napominju da se Jelena verovatno neće pojaviti u svakoj od njih. Šta više, The Cosmic Circus citira tivt Čarlsa Marfija iz Murphy’s Multiverse u kom se navodi da Džulija Luis-Drajfus tek treba da obuče kostim grofice Valentine i snimi scene za pomenutu seriju, što znači da će njena uloga biti tek epizodna.

Uz to, spekuliše se da će serija o Klintu Bartonu otkriti šta se desilo sa Jelenom godinama nakon "Crne udovice". Nedavno su čelnici Marvela potvrdili fanovima da će u nekom trenu saznati da li je Tanos Jelenu pretvorio u prašinu ili ne.

Mnogi kritičari pohvalili su Jelenu kao lik koji se izdvaja u "Crnoj udovici". Ona je jedan od likova za koji fanovi veruju da treba da "ponese štafetu" ovog univerzuma, zajedno sa Kamalom Kan iz "Gospođice Marvel" i Kejt Bišop iz "Oka sokolovog".

"Hawkeye" bi trebalo da se na kanalu Disney+ pojavi u jesen 2021. Dežermi Rener repriziraće ulogu Klinta Bartona, dok će Hejli Stajnfeld igrati Kejt Bišop.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA