Neograničena zabava uz pet filmskih kanala na CineStar TV

Kanali CineStar TV donose sveobuhvatno filmsko iskustvo u vaše domove

  • 3
CineStar Foto: Promo

Kanali CineStar TV pružaju beskrajnu zabavu koja povezuje milione ljudi kroz fantastičan filmski i serijski sadržaj u tehnologiji visoke rezolucije i širokog formata slike sa 5.1 Surround zvukom. Najbolju zabavu donosi vrhunska filmska industrija, nagrađivani i neustrašivi pripovedači, sjajni i dugoočekivani blokbasteri, bezvremenske serije, dokumentarni filmovi, kao i ekskluzivni 'iza scene' sadržaj – i sve to možete da nađete na čak pet originalnih filmskih kanala.

Prvi i najgledaniji kanal u CineStar TV portfelju je CINESTAR TV 1. Savršen domaćin za dinamičnu, bogatu i odvažnu zabavu. CINESTAR TV 1 je mesto na kojem se nalaze najpopularniji filmovi i serije svih vremena. Više od 12 godina nudi najbolju filmsku zabavu, i to će uvek biti kanal koji privlači najširu publiku.

CINESTAR TV2 je filmski kanal za sve generacije, namenjen izbirljivoj publici i prilagođen porodičnoj atmosferi. Pruža fascinantan raspon kvalitetnih drama, urnebesnih komedija, uzbudljive akcije, nominovanih i nagrađivanih filmova, bezvremenskih klasika i dobro odabranih TV serija i sitkoma – za svakog ponešto.

Na CINESTAR TV ACTION & THRILLER adrenalin je na najvišoj tački, kazaljka je u crvenom i puls na 200. Od misterioznih ubistava do noir klasika, gangsterskih saga i odvažnih spašavanja, sve do vrhunske pucačine i jurnjave skupim automobilima – ushićenje koje podiže puls za kojim žude istinski obožavaoci.

Pravi vladari ovog kanala su: Brus Vilis, Silvester Stalone, Žan Klod Van Dam, Mel Gibson, Stiven Sigal, Lijam Nison, Kijanu Rivs, Džet Li, Džeki Čen, Džejson Stejtam, Arnold Švarceneger i mnogi drugi.

Ugasite svetla i zaronite u drugu dimenziju. Impresivno, opsesivno, izazovno i direktno – CINESTAR TV FANTASY vas vodi u svet fantazije, avanture, animacije, misterije i horora. Od bajkovitih animiranih filmova za najmlađe (i one koji se tako osećaju) do kultnih horora. Ni noćne more, ni jeza koja im prolazi kroz telo, obožavaoce ovog žanra ne sprečavaju da iznova gledaju neke od najvećih hitova.

CINESTAR TV COMEDY & FAMILY donosi inspirativne i optimistične priče. Podseća nas na one kratke ali značajne trenutke koje često previdimo u svakodnevnoj žurbi. Filmovi za opuštanje pronaći će put do svih generacija, što ovaj kanal čini glavnom destinacijom za sve one koji traže kako brzo i jednostavno da poprave raspoloženje.

Kanale CineStar TV potražite kod svog operatora!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    8. septembar 2021 | 15:09

    Jel moz se gleda i bez vakcine?

  • Himi

    8. septembar 2021 | 15:01

    Omiljena televizija. Uvek imaju nove filmove. Svi ostali vrte jedne te iste...

  • Vuk

    8. septembar 2021 | 21:22

    Odlični kanali, noviji filmovi i bez preteranih repriza. Pinkovi filmski kanali im nisu ni mali prst. Od Pinkovih gledam samo Western.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA