≫ 

Džoni Dep se susreo sa Vučićem: Glumac se srdačno pozdravio sa predsednikom Srbije

Glumac je došao u Beograd povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji

  • 26

Proslavljeni holivudski glumac Džoni Dep doputovao je prvivatnim letom u Beograd iz Rima povodom promocije prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES). Ovom prilikom IES će i svečano otvoriti svoj studio u Beogradu.

Tokom beogradske posete Džoni Dep, Andrea Iervolino i lejdi Monika Bakardi, kao i Miloš Biković, predstaviće svoj najnoviji zajednički projekat realizovan uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije. Ovo je nastavak dugoročne saradnje koju Džoni Dep ima sa filmskom i televizijskom produkcijskom kućom Iervolino & Lady Bacardi Entertainment, matičnom kompanijom Iervolino Studios iz Srbije.

Džoni Dep se nešto pre 16 časova susreo sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, a njih dvojica su se srdačno pozdravili u Predsedništvu Srbije na Andrićevom vencu, a zatim i porazgovarali. Zajedno na prijemu bili su i Miloš Biković, Andrea Iervolino i lejdi Monika Bakardi.

Uveče, u 19 časova, Dep će u zgradi Geozavoda prisustvovati prijemu i konferenciji za medije povodom obeležavanja prve godine rada u Srbiji studija za animaciju Iervolino Studios i promocije prvog animiranog serijala, nastalog u saradnji sa strateškim partnerom, kompanijom Archangel Digital Studios.

Podsetimo, povod za Depov dolazak je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES) kojem je to i svečano otvaranje u Beogradu.

Pogledajte i trejler za animirani film "Puffins", u kojem Džoni Dep daje glas:

Video: Stigao Džoni Dep: Niko ga video nije zbog blindiranih zamračenih stakala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta mislite

    19. oktobar 2021 | 16:03

    Ko je veci glumac???

  • Paja patak

    19. oktobar 2021 | 16:29

    Jel ga odveo da vidi da je ulje skuplje nego u Americi?To interesuje narod....a od ove vesti smo se svi usrali od srece

  • Majstor

    19. oktobar 2021 | 15:58

    Tako ti je to,a vas ko brije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA