≫ 

Snima se novi film o Hi-Menu: Superheroja glumi zvezda filma "Priča sa Zapadne strane"

- S našim partnerima iz Netflixa, radujemo se što ćemo publici pokazati da se sve može da desi u Eterniji - kaže izvršni producent Mattel Filmsa Robi Brene

  • 0
He Man Masters of the Universe Hi Men Gospodar Univerzuma Printskrin: Youtube/Masters of the Universe: He-Man & She-Ra

Kompanije Mattel i Netflix saopšitli su da će Kajl Alen, koji se nedavno pojavio ulozi Balkana u rimejku filma "Priča sa Zapadne strane" ("West Side Story"), glumiti Hi-Mena (He-Man)  u njihovom nadolazećem filmu "Gospodari svemira"("Masters of the Universe").

Radnja ovog ostvarenja pratiće Adama, koji je nekad bio siroče, a vremenom postaje princ i biva predodređen da bude zaštitnik Eternije, i to tako što se transformiše u lik superheroja Hi-Mena.

Film "Gospodari svemira" poćinje da se snima ovog leta. Režiraće ga Arom i Adam Ni (reditelji filmova "Band of Robbers" i "The Lost City"), a oni će biti koautori scenarija zajedno sa Dejvidom Kalahamom, koji je napisao scenarije za ostvarenja "Shang-Chi" and the Legend of the Ten Rings" i "Wonder Woman 1984".

- S našim partnerima iz Netflixa radujemo se što ćemo publici pokazati da se sve može da desi u Eterniji. Nastavljamo otključavati ovu globalnu franšizu na nove načine i jedva čekamo da vidimo Kajla kako se bori sa Skeletorom u ovoj epskoj sagi - kaže izvršni producent Mattel Filmsa Robi Brene, a prenosi "People".

Kyle Allen Kajl Alen Foto: Profimedia/Matt Winkelmeyer / Getty images

Inače, film "Gospodari svemira" je već imao jednu svoju verziju, i to 1987. godine. Tada je Hi-Mena glumio Dolf Lundgren.

Video: Istetovirao je celo telo Marvelovim herojima i oborio svetski rekord: Na jednoj mu svi zavide

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA