Svih 20 novih likova u "Igri sudbine" videćemo večeras: Tu su i brat Ammara Mešića i lepa Crnogorka

Kao i u životu, stvari se menjaju. Neki likovi koji su bili "dobri" postaju loši, u neke prijatelje se razočarate, odnosi se promene. Biće svega...

  • 2
IGRA SUDBINE – NOVA PRIČA Fotografije: Promo Prva/Aleksandar Krstović

Poslednja epizoda druge sezone "Igre sudbine" emitovana je sinoć, a već večeras počeće nove epizode. Dok se detalji scenarija kriju u strogoj tajnosti, publika neke priče već može da nasluti, a nova lica obećavaju da unesu drugačiju dinamiku u već postojeće odnose.

Podsetimo, glumice Jelena Đukić (Višnja) i Iva Štrljić (Dijana Erski) neće stati pred kamere u novim epizodama. Baš kao ni Milorad Damjanović (Doda) ni Ivana Dudić (Nora), a čak ni Draganu Mićalović, koja je glumila Unu, više nećemo gledati u popularnoj seriji.

Produkcija se pobrinula da odsustvo onih koji su otišli nadoknadi novim glumačkim imenima, te će se tako u novoj sezoni ekipi priključiti dvadeset novih glumaca, na čelu sa glumačkom legendom Mirom Banjac.

- Imamo trenutno 57 glumaca, na čelu sa Mirom Banjac koja nam se uskoro pridružuje, tako da će to biti jedna potpuno nova i lepa priča. Prva epizoda treće sezone, koja se emutuje večeras i koja će trajat sat i 45 minuta, otkriće nam svih 20 novih likova, osim Mire, koji će obogatiti seriju. Danas će se tačno znati šta se sve izdešavalo u poslednjih godinu dana u porodicama Kanački i Ožegović i mislim da će gledaoci biti potpuno šokirani - otkrio je jutros za TV Prva sceanrista Žarko Jokanović.

On je rekao da iako deluje da ništa više ne može da se doda ovoj seriji, ona prati život.

- Kao i u životu, stvari se menjaju. Neki likovi koji su bili "dobri" postaju loši, u neke prijatelje se razočarate, odnosi se promene. Biće svega, novih afera, ljubavi, savezništava, prijateljstava i neprijateljstava i ono što je možda najbitnija poruka ove porodične serije jeste da čovek uvek može da se promeni na bolje. 

Zanimljivo je to da će jednu od novih uloga odigrati i Deni Mešić, rođeni brat Ammara Mešića koga u “Igri sudbine” gledamo kao Strahinju. Hoće li njih dvojica i pred kamerama biti u rodu zasad nije poznato, budući da se svi detalji o novoj sezoni, a posebno o profili likova, drže u strogoj tajnosti, piše portal "FilmiTV".

Spekuliše se da bi novo lice u seriji mogla da bude i Staša Radulović, koju je publika upoznala u "Budva na pjenu od mora". Nedavno je Olja Lević u svom storiju na instagramu podelila video na kom se uz nju, Danijelu Kuzmanov i Tijanu Maksimović vidi i Staša. Budući da se sve devojke nalaze u lobiju Kan Holdinga, a da već znamo da će Jelena Jovičić verovatno igrati ulogu koja će biti nalik onoj koju je do sada u seriji igrala Iva Štrljić (Dijana Erski), pretpostavlja se da će ona igrati Galu Ždral.

Gala je opisana kao atraktivna devojka britkog uma čija će pronicljivost i praktičnost u rešavanju poslovnih problema da odmah opčini Aleksu i stavi njegovu vezu sa Milom pred nove izazove, piše "Film i TV".

Da li će Mila i Aleksa raskinuti zbog nje, ostaje da se vidi u novim epizodama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toza

    5. februar 2022 | 01:01

    Nastavak je katastrofa.

  • Gaga

    5. februar 2022 | 21:16

    Užas, nemam nameru da nastavim da gledam seriju! Nastavak je očajan, sa mukom sam odgledala ovu epizodu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA