≫ 

"Državni službenik" sniman u vili Gorana Bregovića: Nikola Pejaković otkrio detalje o seriji

- U seriji je to bila moja kuća, odnosno mog lika Ede - rekao je glumac

  • 0
Goran Bregović, Državni službenik Foto: ATA images, TV Pink

Treća sezona serije "Državni službenik" reditelja Predraga Gage Antonijevića je krenula da se prikazuje. Snimana je u Istanbulu i u Beogradu, a interesantno je da je vila Gorana Bregovića na Dedinju predstavljala kuću u Istanbulu.

- U seriji je to bila moja kuća, odnosno mog lika Ede. Snimali smo tamo tri-četiri dana, a ja sam imao direktne scene s Igorom Đorđevićem - rekao je Nikola Pejaković u emisiji "Kec na jedanaest" na K1 televiziji.

Premijera filma Toma Foto: Nikola Tomić

Kao što je poznato, glavni lik, Lazar Stanojević, kojeg glumi Milan Marić, vratio se na posao i susreće se, kao i mnogi, sa pandemijom korona virusa. Neke stvari iskaču u prvi plan, kao što su krijumčarenje respiratora i vakcina.

Srbija, kako se navodi, postala je u seriji direktna veza između Istanbula, odakle roba kreće, i Njujorka, kao krajnje destinacije. Jedan od ključnih likova je upravo Edo iz Istanbula, koji igra Nikola Pejaković.

- Moj lik je zaista zanimljiv i opisao bih ga kao neku vrstu manijaka koji živi punim životom i nema kočnice. Takav je bio i u garderobi. Nosi neku čipkastu providnu majicu - rekao je Pejaković

U treću sezonu vraća se i Igor Đorđević, koji igra lik Hameda.

- On ima neki problem u Istanbulu koji mu rešavam jer tamo živim - rekao je Pejaković.

Inače, vila Gorana Bregovića na Dedinju se duži vremenski period izdaje se filmskim ekipama za snimanje različitih projekata. Snimaju se i spotovi muzičkih zvezdi, a u ovom objektu je ekranizovana serija "Žene sa Dedinja", srpska verzija američkih "Očajnih domaćica".

Video: Vaja Dujović: Priče u Državnom službeniku će prepoznati i gledaoci u Brazilu i Španiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA