≫ 

Tako to rade velike zvezde: Premijera filma "Top Gun: Maverick" na nosaču aviona, Tom Kruz sleteo helikopterom

"Bio je to veoma emotivan dan – videli ste Maverika i Ajsmena ponovo na ekranu posle 36 godina"

  • 0
tom kruz top gun maverick premijera Foto: Tanjug/AP

U tipičnom Tom Kruz maniru. Tako bi se mogla opisati premijera dugoočekvianog (i više puta odlaganog) filma "Top Gun: Maverick". Nisu želeli tradicionalni crveni tepih na Holivud Bulevaru. Umesto toga, uoči svetske premijere u Kanu za nekoliko nedelja, Paramount je akciju predstavio u San Dijegu, i to na nekadašnjem nosaču aviona USS Midway - na koji je Kruz sleteo helikopterom.

Šta reći nego - pravi potez za akcionu zvezdu.

Glumac, koji inače ima dozvolu za vožnju helikoptera, sleteo je na crveni tepih u velikom maniru, dočekan armijom uzbuđenih fanova, šaleći se kako je uber bio drugi, ali vrlo jednostavan izbor.

Da bi se sa svim baš preteralo, premijeru su ispratili i letovi borbenih aviona, uniformisana lica i velike zvezde ovog filma.

Prošlo je 35 godina od originalnog "Top Gun" filma, a o nastavku se raspravlja već deceniju, rekao je producent Džeri Brukhajmer. Režiser Džozef Кosinski predstavio je Kruzu i kreativnom timu priču o Maveriku, zajedno sa idejom postera i lookbook-om, i „nakon što je završio, Tom je izvadio telefon i nazvao Paramount i rekao: 'Snimam još jedan film o Top Gun-u,", rekao je Brukhajmer za The Hollivood Reporter.

tom kruz top gun maverick premijera Foto: Tanjug/AP

Producent je takođe potvrdio da Kruz zaista stoji iza svih akcionih scena.

- Svaki put kada ga vidite kako leti, to je on u tom mlaznjaku -  rekao je i dodao da se nijedna vratolomija ne smatra pretškom za ovu zvezdu:

- Ne možete povući Toma Кruza za rukav. On će uraditi ono što će uraditi.

tom kruz top gun maverick premijera Foto: Tanjug/AP

Pored zvezdane ekipe novih pilota — uključujući Majlsa Telera, Glena Pauela, Luisa Pulmana, Džeja Elisa, Moniku Barbaro, Denija Ramireza i Grega Tarzana Dejvisa — film će obeležiti povratak jednog od favorita originala - Vala Кilmera.

- Tom je rekao: ’Neću snimati film bez Vala‘ i naravno morali smo da razgovaramo sa Valom; bio je spreman, pomogao je da napravimo scenu - priseća se Brukhajmer o glumcu koji je izgubio glas nakon borbe sa rakom grla.

- Bio je to veoma emotivan dan – videli ste Maverika i Ajsmena ponovo na ekranu posle 36 godina.

Šta reći osim - jedva čekamo. U međuvremenu, pogledajte trejler:

Video: Još jedna dipfejk animacija Toma Kruza koja koja ledi krv u žilama: Ne razlikuje se od realnosti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA