≫ 

Preminuo Džo E. Tejta: Glumio je vlasnika restorana u "Beverli Hilsu", Stiv se emotivno oprostio od njega

- Možda je bio u "zadnjem sedištu" mnogih scena, ali je bio vodeća sila, naročito nama mladima... - napisao je Ijan Ziring, Stiv iz Beverli Hilsa

  • 1
Džo E. Tejta Beverli Hills Printskrin: Youtube/The Guitar Man 1959

Glumac Džo E. Tejta, najpoznatiji po ulozi Nata Busičija u seriji "Beverli Hils 90210", preminuo je u četvrtak u 85. godini posle četvorogodišnje borbe sa Alchajmerovom bolešću.

Njegovu smrt saopštio je njegov kolega Ijan Ziring, koji je glumio lik Stiva

- U poslednjih nekoliko meseci izgubili smo Džesiku Klajn jednu od najdugovečnijih scenarista i producenata serije "Beverli Hils 90210", Deniz Duz, koja je igrala gospođu Tizli, i sada sam veoma tužan što mogu da kažem da je Džo E Tejta preminuo - napisao je Ziring na Instagramu i dodao:

- Jedan od najsrećnijih ljudi sa kojima sam ikada radio, bio je velikodušan sa svojom mudrošću kao i sa svojom ljubaznošću... Možda je bio u "zadnjem sedištu" mnogih scena, ali je bio vodeća sila, naročito nama mladima... Moje iskreno saučešće ide njegovoj porodici i prijateljima... Počivaj u miru Džoi - naveo je glumac.

Džo E. Tejta je glumio vlasnika restorana "Breskvina jama" ("Peach Pit") u seriji "Beverli Hils 90210".

GLumio je u ostvarenjima "Gomer Pyle", "U.S.M.C.", "Hogan’s Heroes", "Lost in Space", "Mission: Impossible", "Quincy M.E."," Wonder Woman", "The A-Team" and "Hill Street Blues", piše "Daily Mail".

Podsetimo se jedne njegove scene:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iggi s

    27. avgust 2022 | 01:36

    U seriji Brendon radi kao konobar kod Nata eh prolaze godine od poznate tv serije, počivaj u miru legendo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA