Vreme čitanja: oko 2 min.

Katja Matković je oduševila kao Paulina P: Za Telefraf.rs otkriva koliko je slična čuvenom liku u hit filmu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Film "Dnevnik Pauline P." imao je premijeru na "Kids festu u mts Dvorani

  • 0
Film "Dnevnik Pauline P." Printskrin: Youtube/MegaComFilm

Film "Dnevnik Pauline P." doživeo je pravi bum u Hrvatskoj, a na dobrom putu je da to učini i u Srbiji. Ovo ostvarenje, da podsetimo, imalo je premijeru na "Kids festu" u mts Dvorani.

Naslovni lik, lik Pauline P, glumi fenomenalna Katja Matković, koja je u intervjuu za Telegraf.rs otkrila kako se uopšte našla u filmu reditelja Nevena Hitreca, koji je rađen po knjizi Sanje Polak.

"Ja idem na dramsku (sekciju) već tri godine i kada sam tek počela, imali smo jednu audiciju, onda sam se prijavila. Bilo je to vreme korone, morali smo da snimamo filmiće koji nam je reditelj zadao. Nisam znala o kom se filmu radi. Prošla sam u prvom, drugom krugom, a onda smo se u trećem krugu napokon upoznali i četvrtom krugu su mi javili da sam dobila glavnu ulogu i da sam upala u film", rekla je Katja Matković.

Na pitanje koliko je slična Paulini P, Katja je rekla sledeće:

"Dosta je slična meni. Postoji mala razlikica, a većinom sam videla sličnosti nego različitosti i to mi svi govore", rekla je Katja.

Postoji šansa da se nastavi baviti glumom.

"Pa da, valjda. Ima još dugi deo do mog pravog posla, ali za sada da, definitivno", rekla je Katja.

Na pitanje kako su reagovali drugari na to što je glumica u filmu "Dnevnik Pauline P.", rekla je sledeće,

"U prvoj školi, rekli su "ok, srećni smo zbog tebe", a novoj školi, cela škola zna da sam glumila u filmu i da sam Paulina P. i svi me stalno pitaju za sliku i svi su mi rekli da sam super glumila", rekla je Katja Matković.

Želi da glumi i u drugom delu.

"Da, zato što kada sam ja snimala prvi deo, stvarno sam uživala. Htela bih tu uživanciju, sreću ponovno da prođem", rekla je Katja.

Na pitanje da li ima glumačkog idola, rekla je sledeće.

"Nemam glumačkog idola, ali jako volim Joška Gvardiola. On je nekako super. Od glumaca? Ne znam, svi su mi super glumci. Možda Leonardo Dikaprio", zaključila je Katja Matković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA