Vreme čitanja: oko 1 min.

Senzacionalni žanrovski triler inspirisan kratkom pričom magazina Njujorker: "Pogrešan spoj"

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stiže na velika platna u distribuciji Blitz Filma

  • 0

Uzbudljiv i provokativan, "Pogrešan spoj" je triler koji će vas ostaviti bez daha! Inspirisan senzacionalnom kratkom pričom iz magazina "Njujorker", ovaj film donosi osvežavajući i oštro inteligentan pogled na današnju svetsku dejting scenu. Stiže na velika platna 11. aprila u distribuciji Blitz Filma.

Rediteljka Suzana Fogel, poznata po svojoj veštini u kombinovanju žanrova i dubokih ljudskih emocija, donosi nam priču koja će vas naterati da se zapitate o složenosti i opasnostima modernih ljubavnih veza. U filmu "Pogrešan spoj", mlada studentkinja Margot, igrajući ulogu uzbudljivog sveta online dejtinga, suočava se sa neočekivanim izazovima kada upozna starijeg Roberta. Ono što počinje kao obećavajući susret, brzo postaje zamršena mreža laži, predrasuda i opasnosti.

Nikolas Braun, poznat po ulogama u filmovima "Naslednica" i "Zola", sjajno tumači ulogu Roberta, dok film istražuje kompleksne dinamike moći, rodne podele i predrasude koje se kriju iza savremenih ljubavnih veza. "Pogrešan spoj" je oštro raščlanjeno istraživanje mutnog terena modernog zabavljanja i opasnih projekcija koje stvaramo u našim umovima o ljudima na drugom kraju naših telefona.

Kritičari su oduševljeni:

"HuffPost" navodi: "Suzana Fogel je kreirala upečatljiv i provokativan triler koji osvetljava tamne strane online datinga i ljudske prirode."

"IndieWire" dodaje: "Film 'Pogrešan spoj' je osvežavajući pogled na savremene ljubavne veze, kombinujući napetost i dublje društvene poruke na briljantan način."

Ne propustite priliku da doživite ovaj intenzivni i provokativni triler koji je osvojio publiku i kritiku jednako! "Pogrešan spoj" stiže na velika platna 11. aprila u distribuciji Blitz Filma.

Budite deo ove intrigantne i uzbudljive priče i dozvolite da vas "Pogrešan spoj" odvede na putovanje puno napetosti, neočekivanih obrta i dubokih ljudskih emocija!

"POGREŠAN SPOJ" - Intenzivno, provokativno i nezaboravno! Vidimo se u bioskopima!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA