Vreme čitanja: oko 1 min.

Pogledajte kako je ekipa "Sablje" reagovala kada su na Kanskom festivalu dobili nagradu

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Glumci Milica Gojković i glumac Lazar Tasić su se, u ime ekipe, zahvalili žiriju

  • 1

Kao što je poznato, serija "Sablja" je na Kanskom filmskom festivalu dobila specijalnu nagradu za najbolju glumačku interpretaciju.

Ekipa ovog ostvarenja nije krila zadovoljstvo, što možete vidite na snimku na početku teksta.

Glumci Milica Gojković i glumac Lazar Tasić su se, u ime ekipe, zahvalili žiriju.

"Moramo da zahvalimo našoj producentkinji Snežani (Van Hauvelingen) koja uvek podržava mlade glumce i svima pruža podršku. Zahvalni smo i Goranu (Stankoviću) i Vladimiru (Tagiću) koji nas nisu pritiskali što nam je omogućilo da pogrešimo i da ne budemo savršeni. Taj osećaj je za nas bio oslobađajući", rekla je Milica Gojković, prenosi Tanjug.

Jedan od reditelja serije, Vladimir Tagić, je za Telegraf.rs pre nekoliko dana otkrio kako je publika reagovala na "Sablju"

"Publika je reagovala vrlo emotivno. To nam je bilo najvažnije. Prilazili su nam posle projekcije da podele sa nama svoje utiske. Bilo je i naših ljudi koji žive u Francuskoj i koji su došli da bi pogledali našu seriju. Potresno im je bilo i vidim da je njima i dalje važna priča o Đinđiću", naveo je Tagić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA