Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan Mićanović posle nagrade u Kanu: “Zaslužili smo nagradu za najbolji ansambl – Sablja je rapsodija glume”

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dragan Mićanović, koji u seriji tumači lik Zorana Đinđića, nije bio prisutan na proglašenju pobednika, ali je sve vreme bio na vezi sa kolegama

  • 0
Serija "Sablja", Dragan Mićanović kao Zoran Đinđić Foto: RTS/This and That Productions

Serija "Sablja" u produkciji RTS i “This and That Productions” osvojila je nagradu za najbolji glumački ansambl na sinoć završenom Kanskom festivalu serija.

Dragan Mićanović, koji u seriji tumači lik Zorana Đinđića, nije bio prisutan na proglašenju pobednika, ali je sve vreme bio na vezi sa kolegama: “Ovo je zaista veliki uspeh! Mi smo u Kanu imali fantastičnu prezentaciju i doživeli smo ogroman aplauz, tako da smo potajno očekivali da će “pasti” neka nagradica, ali ova za kompletan glumački ansambl nas je obradovala preko svake mere!”

Mićanović smatra da je nagrada otišla u prave ruke: “Mislim da je opravdano što smo proglašeni za najbolji glumački ansambl, jer je svaka uloga u te prve dve epizode koje su prikazane u Kanu pogođena, nema slabog mesta i jedna je, rekao bih – rapsodija glume.

“Sinoć smo svi bili presrećni, bilo mi je žao što nisam mogao da ostanem sa njima da zajedno proslavimo, ali proslavljamo čim se oni vrate u Beograd!”, kaže glumac.

(Telegraf.rs)

Video: Serija "Sablja" u Kanu osvojila nagradu za najbolju glumačku interpretaciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA