• 0

Obradovaćemo tri čitaoca knjigom "Petominutne poučne priče" koja je na kioscima!

Pošaljite nam svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs i troje najbržih dobija knjigu na poklon

  • 0

Nova knjiga u ediciji Petominutnih priča donosi  čak pet važnih pouka koje prenose Vini Pu i njegovi prijatelji Kristofer Robin, Sova, Tigar, Iar, Kenga i Ru. Na kraju svake priče sačekaće vas jedna lako pamtljiva rečenica koja sadrži glavnu pouku priče.

Ove lepe i poučne priče mogu biti dobar povod za razgovor sa decom jer sadrže teme koje su aktuelne u svakom domu sa decom predškoškog uzrasta. Pomoću njih ćemo na lak i zabavan način deci preneti važne pouke, rešiti dileme i nedoumice.

U priči Dome slatki dome Kenga će pokazati Ruu da je lepo biti kod kuće, kao i zabavljti se sa prijateljima u njihovim domovima. U Priči baš mi je žao deca će shvatiti važnost pokazivanja emocija i značenja reči žao mi je.  Pokušaj opet je važna priča o pokušajima koji vode do rezultata i znanja. Vini Pu pokušava da piše. Pored njega su prijatelji koji će mu u tome i pomoći, ali najvažnije od svega je što Pu i dalje pokušava.

Oprosti i zaboravi je priča koja opisuje događaj između Zekohopa i Tigra u kojem se zbog Tigrove nesmotrene šale Zekohop naljutio. Na kraju priče shvatili smo da će pravi prijatelj uvek zaboraviti i oprostiti.

Do kraja kolekcije ostala je još jedna knjiga Petominutne priče za neustrašive.

Sve knjige iz kolekcije možete pronaći na sajtu www.dexy.co.rs i u Dexy Co radnjama.

Iskoristite jedinstvenu priliku i obrajdujte najmlađe. Tri najbrža čitaoca koja sam pošalju svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj telefona) na mail karte@telegraf.rs dobijaju knjigu na poklon.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima