• 0

Odabrana dela srpske književnosti u izdanju Vulkan izdavaštva po specijalnim cenama

Od ponedeljka, 23. novembra, do četvrtka, 26. novembra, posetioci sajta www.vulkani.rs biće u prilici da po fantastičnim cenama kupe odabrana dela najprestižnijih domaćih autora!

  • 0
Vulkan izdavaštvo

Foto: Promo

Ne propustite priliku da kupite knjige po specijalnoj ceni! Na već postojeći popust od 20% ostvarićete dodatnih 15% popusta na odabrana, renomirana dela klasične srpske književnosti, kao i romane savremenih pisaca u izdanju Vulkan izdavaštva! Akcija traje od 23. do 26. novembra, a dodatni popust se obračunava u korpi.

Od svog osnivanja, Vulkan izdavaštvo značajnu pažnju posvećuje domaćoj književnosti i domaćim autorima. Na taj način čuvaju se i neguju kultura i umetnost naše zemlje, koje nas na najbolji način prezentuju u svetu. Na sajtu www.vulkani.rs pronaći ćete bisere srpske pisane reči, sada po specijalnim cenama, a mi vam preporučujemo neke od njih.

Iako je objavljeno posthumno, kapitalno delo srpske književnosti Znakovi pored puta zauzima značajno mesto u bogatom opusu našeg nobelovca. Na svakoj stranici pisac nas uverava da su svi predeli koje otkrijemo i sva lica koja susretnemo znaci da život nije ništa drugo do neprestana potraga za sobom. Ivo Andrić je na jednom mestu u ovoj knjizi napisao kako oseća da se za svakog od nas, u samom trenutku našeg rođenja, plete zamka, malena i tanka, koja raste uporedo s nama i jača s našim godinama, prati nas kao senka i čeka nas svuda. Uzaludni su svi čovekovi napori da se odvoji od te zamke i sagleda je u celosti kako bi je bolje shvatio i savladao.

Novi roman proslavljenog pisca Dušana Miklje, triler Pokrov tame, dinamična je i intrigantna knjiga u čijem su središtu priča o trgovini oružjem, zakulisni aspekti takvih radnji, skriveni detalji i pojedinosti koje ne možemo ni da zamislimo. Ovo delo postavlja ultimativno pitanje: da li čovek može ostati human u svetu koji je utemeljen na zlu, svetu koji kreiraju samovoljni pojedinci vođeni ličnim interesima? Da li u takvom svetu ima mesta za ljubav? Oružje za sobom vuče plamen u kome stradaju i nedužni, a do samog kraja je neizvesno da li je ljubav između glavnih junaka jača od sistema.

Vladika Nikolaj Velimirović se delom i rečju uvrstio u red najplodonosnijih književnih stvaralaca u oblasti religije, a životom i ljubavlju prema srpskom narodu u red najuvaženijih crkvenih ličnosti. Na stranicama knjige Izabrana dela vladike Nikolaja čitaoci će pronaći odgovore na mnoga pitanja, otkriti nove istine o sebi i drugima, o prijateljima i neprijateljima, o veri i neveri, ali i naučiti da je moguće savladati slabosti i osnažiti vrline. Svi zapisi vladike Nikolaja Velimirovića, toliko značajni za srpsku književnost, uveravaju nas u to da su reči lekovite kad izviru iz dubine duše onoga koji je spoznao mudrost.

Iskoristite dane pred nama i obogatite svoju kućnu biblioteku najznačajnijim delima domaće književnosti, kupovinom putem sajta Vulkan izdavaštva.

* Dodatni popust od 15% sabira se sa postojećih 20% popusta na sajtu.

(Telegraf.rs/PR)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima