• 0

Druga knjiga iz kolekcije Prvi put sa Pepom "Džordžov novi dinosaurus"

Zabavne i poučne slikovnice o prvim dečjim iskustvima

  • 0
Egmont

Foto: Promo

Kako bi se deca na zabavan i poučan način upoznala sa svakodnevnim situacijama, izdavačka kuća Egmont za njih je pripremila novu Pepa Prase kolekciju slikovnica! Čitajući Pepa Prase kolekciju slikovnica „Prvi put s Pepom” roditelji će uz šarene ilustracije i kroz priče o pustolovinama najdražih likova pomoći deci da se upoznaju s novim situacijama. Vesele slikovnice iz nove Pepa Prase kolekcije odličan su način za podsticanje razgovora o dečjim osećajima, željama i isustvima.

U drugoj knjizi „Džordžov novi dinosaurus” deca će se sresti sa dobro poznatom situacijom kada se omiljena igračka pokvari. Ova situacija može biti stresna za i za decu i za roditelje, ali isto tako možemo naučiti koja sve rešenja postoje.

Kako deci objasniti šta možemo učiniti kad im se pokvari najdraža igračka? Možemo li je popraviti ili treba da kupimo novu? Pepa i Džordž imaju odgovor! Nakon što mu se pokida najdraža igračka, Džordž sa Pepom i roditeljima odlazi u prodavnicu da kupi novog dinosaurusa. A kako je priča završila pročitajte u drugoj po redu slikovnici iz Pepa Prase kolekcije, „Džordžov novi dinosaurus”.

Poučne slikovnice o Pepinom prvom iskustvu kod zubara, na izletu s vrtićem, u zabavnom parku s roditeljima i u drugim svakodnevnim situacijama pronađite svakog petka na prodajnim mestima! Prvu slikovnicu „Pepa kod zubara”, od 21.5.2021. pronađite na svim kioscima ili onljan na www.dexy.co.rs po promotivnoj ceni od samo 149 dinara. Sve ostale slikovnice iz kolekcije pronađite po ceni od 349 dinara.

Svakog petka nova Pepina pustolovina!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima