Vreme čitanja: oko 1 min.

Čarobni dečji roman "Ana Kadabra: Čudovišna avantura" u prodaji

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Priča prepuna magije... i nestašluka

  • 0
Vulkan izdavaštvo Foto: Promo/ Vulkan izdavaštvo

Vulkančić je objavio najnoviju avanturu jedinstvene junakinje serijala iz pera Pedra Manjasa, koja je osvojila srca malih ljubitelja magije. Ana Kadabra: Čudovišna avantura će vas nasmejati i očarati, jer će ova sasvim neobična devojčica pokušati da prevaziđe sve izazove i pomogne Klubu punog meseca.

Nakon preseljenja u Munvil, Anin život se prilično menja. Nije ni slutila da je ona pravi razlog selidbe, jer ju je njen slatki ljubimac odabrao da bude deo kluba veštica. Učlanivši se u Klub punog meseca, ona postaje Ana Kadabra, veštica sa magijom duge. Pre podne je sasvim obična devojčica, koja idu u sasvim običnu školu u Munvilu. Međutim, posle škole Ana odlazi u začaranu kuću nadomak njene, gde uči kako se prave napici i koristi magija. Zahvaljujući magiji, u stanju je da reši mnoge probleme, ali i da se uvali u još veće.

Vrućina je stigla u Munvil, pa Ana i ostali planiraju da odu do jezera da se osveže. Ali, nažalost, to mesto je postalo prava deponija. Sada su tu limenke, plastične kese, čudovište s pipcima. Čudovište?! Klub punog meseca će morati da ga se reši. Ili bi ipak trebalo da ga spasu?

Da li će se naposletku Munvil pokazati kao sasvim solidno mesto za novi život Anine porodice? Saznajte na stranicama ove čarobne knjige!

Kratka poglavlja i jednostavni zapleti idealni su za početnike u samostalnom čitanju. Naslovi ovog serijala nisu povezani, te se mogu čitati nezavisno.

Treći roman iz fantastičnog serijala koji prati dogodovštine jedinstvene devojčice Ana Kadabra: Čudovišna avantura, za decu uzrasta od pet do sedam godina, dostupan je na sajtu vulkancic.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA