Van Gog promovisao novi album i knjigu: Nismo za retardaciju i nipodaštavanje inteligencije

Zvonimir Đukić Đule i ekipa svirali su nove pesme pred beogradskom publikom, a bend je poslao snažnu poruku u borbi protiv zabrinjavajućih aktuelnih trendova

  • 1

Rok grupa "Van Gog" organizovala je veliku beogradsku promociju na kojoj je nakon regiona predstavila 10. studijski album, "More bez obala", nazvan po knjizi čiji je autor upravo osnivač benda Zvonimir Đukić Đule.

Van Gogh Promocija novog albuma Van Goga Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Promocija je bila prilika da se čuju i numere sa novog albuma "Za suze nema vremena", "Više te ne volim kao pre", "Gotovo je sve", "Možda baš sad", ... ali i za razgovor sa novinarima i fanovima tokom koga je najavljen početak novog kreativnog poglavlja u životu benda i turneja "Obraz uz obraz" koja podrazumeva brojne kncerte u zemlji, regionu i inostranstvu.

U razgovoru sa ekipom Telegrafa, Đule je rekao:

- Spremniji smo nego ikad. Odlučniji smo nego ikad. Slobodno mogu da kažem da je ovo jedan novi Van Gog, ubojitiji nego ikada.

Van Gogh Ubojitiji Van Gog Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

- Hajde da se nađemo u situaciji za ovo sam i za ono sam. Nismo za retardaciju sa malih ekrana, nismo za nipodaštavanje inteligencije. Podržavamo sve one koji u smislenim sadržajima pronalaze sebe - rekao je Đule za Telegraf.rs

Tokom davanja izjave desio se i jedan neočekivani, ali zanimljivi "upad". O čemu se radi, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gosa

    26. jun 2019 | 15:00

    Promovise albume i knjige... kad ce da pocne da pise pesme pa njih da pocne da promovise a ne ovo sto radi... svi su zamenili uloge... politicari su zvezde a zvezde su pisci i promoteri ... da li u ovoj zemlji ima noramlna vest?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA